MenStyle On Tour: elrow Town Antwerp (én foto’s van de knapste festivalgangers)

Een geslaagd feestje tussen 17.000 uitzinnige feestvierders…

We fronsten even de wenkbrauwen toen we aan de Middenvijver aankwamen. Een pak confetti vloog letterlijk over de wei richting gans Linkeroever. Niet dat wij groene jongens zijn, integendeel maar de opkuis wilden wij al zeker niet doen. Maar wat bleek? Dit gaat om biologisch afbreekbare confetti. Laat de boel dus maar lekker ontploffen en dat gebeurde ook. Samen werd 1 ton confetti afgeschoten, werden 5.500 inflatables het publiek in gegooid terwijl 150 performers van 17 nationaliteiten 17.000 uitzinnige feestvierders de dag van hun leven bezorgden.

“elrow Town” zette dit jaar nog meer in op beleving. Het festival ging van start met een dj set van DJ Pancake. De man draaide niet alleen bevallige plaatjes maar bakte ook ter plaatse pannenkoeken voor de vroege aanwezigen. Ook opvallend was de aanwezigheid van de eigen elrow-agenten. Die brachten de grootste feestbeesten naar een “gevangenis” om daar verder te fuiven. Oververhitting konden de bezoekers dan weer blussen tijdens de foam party met een bad dat tot over de rand gevuld was met badschuim.

De elrow-school dan. Daar geen saaie lessen wiskunde, maar eetbare stukken pi. En wie zomaar half presteerde, kreeg een diploma mee naar huis. Het is tenslotte vakantie. En dat wisten de bezoekers ook. Veel aanwezigen hadden zich uitgedost in de meest gekke outfits, niet zelden afgewerkt met een paar strepen glitter op het gezicht.

In de Absolut Pink Cathedral konden de aanwezigen de eerste uurtjes nog avontuurlijk rollerskaten. Naarmate de dag vorderde, verdwenen de wieltjes achter slot en grendel om plaats te maken voor dansbenen.

Eén ding is zeker…volgend jaar zijn we er opnieuw bij! Laat dat duidelijk zijn!

You May Also Like

MenStyle trip-tip: 75 Anni di Ferrari in Autoworld Brussels

75 jaar steigerende paarden Ferrari, waarschijnlijk het meest beroemde en legendarische sportwagenmerk ter wereld, ...

BMW en Tomorrowland presenteren de wereldpremiere van de BMW iX1

Wij zijn klaar voor weekend drie  Na bijna twee jaar afwezigheid is Tomorrowland eindelijk ...

MenStyle on Tour: Mini Autosalon bij Porsche, Bentley en Lamborghini

Dreamcars spotten… Geen autosalon dit jaar. Wat voor ons telkens één van de hoogtepunten ...