Mooierd Marissa Galle zet Jaguar i-Pace in vuur en vlam

Die willen wij ook wel eens een weekje uittesten…

Niet dat we knapperd Marissa Galle niet eens een week in huis willen nemen maar dan gaan we geen vrienden blijven met Frank Molnar. Het gaat dus wel degelijk over de Jaguar i-Pace, het elektrisch uithangbord van het prestigieuze Britse merk. De knappe blondine kondigde dan ook trots een samenwerking aan met VitaeMobility als eerste Belgische EV Brand Ambassador.

Gunter De Pooter, oprichter van VitaeMobility, stelt in zijn ervaring als elektrisch rijder van het eerste uur, dat “Elektrisch rijden te weinig als lifestyle wordt getoond en gepromoot. De auto is voor velen een uiting van wie ze zijn en maakt een vast deel uit van het leven. En dat geldt ook voor elektrische wagens.”

De samenwerking met Marissa zal een unieke roadtrip worden in de Jaguar i-PACE, in het dagelijks leven van een hippe jonge community waarbij de elektrisch rijbeleving centraal staat.

Uiteraard, en dat zouden we ook zijn, is Marissa Galle super enthousiast. “Ik ben vereerd dat ik in deze sportieve en dynamische wagen mag ‘rondtouren’. Ondertussen wil ik samen met Vitaemobility aantonen dat de technologie niet heeft stilgestaan. Zelf wil ik het levende bewijs zijn dat het rijbereik van de Jaguar i-Pace echt wel haalbaar is voor mensen die vaak onderweg zijn. Daarom nodig ik iedereen uit om mijn roadtrip te volgen!”

Vrouwen en knappe wagens volgen…een kolfje naar de hand van Whatmatters. Wij komen er later zeker nog eens een keer op terug! Wie weet zitten we zelf wel eens achter het stuur van zo’n Jaguar i-Pace.

You May Also Like

MenStyle Road Test: Range Rover Velar P400e

Een leuk tussendoortje Of we fans zijn van het iconische Land Rover? Sowieso! Na ...

Bruut, bruter, bruutst: Toyota Yaris GRMN

Gazoo Racing Masters of the Nürburgring Leuk nieuws vanuit het autosalon in Tokio. Daar ...

MenStyle Road Test: BMW M240i xDrive

Een paars duiveltje  Iets wat we sinds de lancering van de eerste BMW X6, ...