Adembenemende Doutzen Kroes blijft een zekerheid

Opnieuw schittert ze in een campagne van Hunkemöller

Je kan jouw klok er op gelijk zetten…zodra er een nieuw seizoen aan bikini’s of in de winter aan lingerie aankomt, mogen we een mailtje van Doutzen verwachten. Of we iets kunnen doen met foto’s uit haar nieuwe campagne voor Hunkemöller? Hoeven we daar zelfs nog op te antwoorden?

Thema van de collectie; Hollywood Glam. Een collectie bestaande uit geraffineerde beachwear styles. Highlight van de collectie is de Gold Goddess bikini ontworpen door Doutzen en waarvan 50% van de opbrengst gedoneerd wordt aan het goede doel van Doutzen: Knot On My Planet.

Doutzen: “Ik ben zo blij dat ik Knot On My Planet kan ondersteunen in mijn samenwerking met Hunkemöller. Het ontwerpen van swimwear is altijd zo ontzettend leuk en toen we met het idee kwamen een bikini te maken voor Knot On My Planet, voelde het echt alsof alles ineens samen kwam.”

Uiteraard weet ze ook dat wij al jaren fan en stiekem verliefd zijn op de Friese schoonheid en weet ze dat wij niet liever hebben dan zulke mailtjes in onze mailbox. En uiteraard weet ook zij dat de meeste van onze lezers Doutzen een warm hart toedragen. We laten dan ook niemand in de kou staan en publiceren met volle goesting de foto’s.

En hé, wil je jouw vriendin/lief/vrouw/bijslaap ook zien schitteren deze zomer in een Doutzen Stories-collectie? Verras ze dan met een setje dat je HIER kan bestellen! Je helpt ook meteen een goed doel! Doen!

 

You May Also Like

Naakte Marisa Papen laat een spoor van vernieling achter op skipiste

Nog nooit zijn er zoveel ongelukken geteld na de doortocht van ski-orkaan Marisa… De sneeuwpistes ...

Adultsterren aan het woord (2): Kim Bertin

De adult-scène in Vlaanderen is tijdens Corona ontploft. Daar waar er een paar jaar ...

Wij vieren Fête des Belges met Belgische schoonheden

En daarvoor moeten we vandaag niet naar Saint-Tropez… Geen Saint-Tropez voor ons dit jaar, ...