Nathalie Van den Berg leeft van de liefde en content !

Ondernemend, dat is het minste wat je van Nathalie kunt zeggen. Deze bezige bij zet bedrijfjes op zoals wij sokken aandoen en wist al enkele jaren geleden te scoren met haar blog. Ondertussen heeft Nathalie heel wat volgers en nog altijd heel wat te vertellen. Wij konden haar tussen het vloggen, bloggen en schrijven door even spreken. Het verhaal van een succesvolle ‘madam’ lees je hieronder.

Nathalie, stel je even kort voor !?

Ik ben Nathalie Van den Berg, een twintiger uit het Antwerpse. Na enkele jaren bloggen op curlsandbags.com heb ik een mooi publiek opgebouwd op Instagram en inmiddels ben ik vooral bezig met Instagram en YouTube. Ik maak voornamelijk content over mode en reizen. Via mijn vlogs toon ik mijn volgers ook veel over mijn daily life.

Dus jij leeft op Instagram? 

Content maken is mijn fulltime bezigheid, dus ik spendeer er best wel enkele uren op per dag. Mijn doel is om mijn volgers te blijven inspireren qua outfits, hotspots, en reisbestemmingen.

Dat heb je proper geregeld! Ongetwijfeld heb je dan ook wel een dienaar die foto’s neemt?

Bijna altijd mijn vriend, Jeroen van Es. Hij werkt inmiddels ook als freelancer fotograaf en videograaf onder de naam JeroenVEvisuals.

Van een match made in heaven gesproken! Heb je tips voor beginnende bloggers/vloggers/influencers?

Consistent leuke content publiceren in de nr 1 key tot succes!

Wat is leuk natuurlijk … Soit, hoe zou je je eigen stijl omschrijven? 

Girly en speels maar ook wel casual en elegant. Een mix van designer en high street.

Het ziet er netjes uit Nathalie! Wat wil je nog bereiken? 

Ik zou graag nog wat populairder worden op YouTube want video’s maken vind ik zelf heel leuk en de connectie die ik heb met mijn volgers vind ik ook heel fijn.

Ach, wij zouden ook graag populair zijn, maar we rekenen er niet meer op. Geef je ons nog even je favoriete quote mee? 

Een nee heb je en een ja kan je krijgen ;-). In het leven mag je af en toe eens durven als je iets wil bereiken.

Kijk eens aan, dat dachten wij bij vrouwen ook altijd! Je bent dus samen hebben we uit een eerdere vraag begrepen? 

Yes, ik ben al 3,5 jaar samen met mijn vriend, Jeroen van Es. Hij werkt inmiddels mee aan mijn instagram als fotograaf en heeft daarin ook een eigen carrière gestart. Het belangrijkste aan een man vind ik dat hij zorgzaam en attent is.

Daar kunnen we inkomen. Verklap je ons nog even een geheimpje Nathalie? 

Ik ben een echte zakenvrouw ben. Na tien maanden in loondienst te werken ben ik als zelfstandige beginnen werken. Ik heb al een Italiaans ijssalon opgestart (met mijn toenmalige vriend) een juwelenwebshop, en als freelance social media strategist gewerkt. Telkens met succes maar inmiddels doe ik als werk wat ik het liefste doe, content maken online.

Kijk eens aan, wij ook, alleen verdienen we er geen hol mee. Soit, wat staat er nog op jouw bucketlist? 

Heel wat reizen. Bovenaan op het lijstje staat Bali en de Filipijnen. Mexico, Cuba, Dubai, allemaal plaatsen die ik zeker eens gezien wil hebben in de komende jaren. Daarna zien we wel weer wat het volgende is 😉

Misschien kun je ook nog een reisbureau uit de grond stampen? Als laatste Nathalie, waarom moeten onze lezers je volgen op de sociale media? 

Als je leuke ideetjes wil opdoen over je volgende outfit, lunchplekje of reis, dan kan je bij mij terecht. Bovendien vind ik de band met mijn volgers enorm belangrijk. Ik antwoord op zo goed als elke vraag die ik krijg van mijn volgers.

Bon, ik hoop dat onze mannelijke lezers niet voor hun outfits bij je ten rade gaan, maar voor de rest stop. De belevenissen van Nathalie volg je alvast hier!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Ex-wielrenster mag geen ploegleider worden wegens…té pikant

“In wat veur ne wereld leve wij na?” Het zou zo maar eens een ...

Wij zetten Rani in een Lamborghini

‘Welcome to Rani’s World’, dat kopten we iets meer dan een jaar geleden toen ...

Deze kersthulpjes maakten er een warme kerst van

Of zelfs een hete… ‘Jeezeke is geboren halleluja hallo… Jeezeke is geboren in een bakske vol ...