MenStyle On Tour: Rode Loper, Live Show & Afterparty 30 jaar VTM

30 jaar zien en gezien worden tijdens exclusief verjaardagsfeest…

Op 1 februari wordt de eerste commerciële zender die ons land rijk werd 30 jaar. Tijd dus om alle grote VTM coryfeeën van de voorbije 30 jaar uit te nodigen op een groots verjaardagsfeest in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs.

Dertig jaar VTM, daar mocht op teruggekeken worden en dat gebeurde dan ook met een wervelende show vol nostalgie. Programma’s als Blind Date, Het Rad van Fortuin, Familieraad, De Kinderacademie, Luc Alloo’s TV6, Wauters vs Waes,… werden opnieuw tot leven gewekt alsook soaps en series als Familie, Wittekerke en de onvergetelijke slechterik, Ray Van Mechelen uit Matroesjka’s.

Gelukkig voelde het team van Whatmatters zich met al dat geweld letterlijk en figuurlijk veilig in de buurt van de politie. Zo waren wij dan ook exclusieve gast van World Fitness Model en acteur uit De Buurtpolitie, Henny Seroeyen. Rode loper-toestanden, champagne-momentjes, vlotte babbeltjes met topchef Wout Bru en zijn ravissante deerne Natassia, vol bewondering kijken naar de nog altijd even knappe en jeugdcrush Els Tibau,… een avondje om niet te vergeten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be) op

De spectaculaire show zelf staat alvast met stip genoteerd en mogen jullie op 1 februari op VTM niet missen. Spijtig genoeg liggen alle beelden onder embargo. Gelukkig mogen we wel wat foto’s delen. Met dank aan de heren van de showbizzsite, kregen we onze eerste en eigen rode loper-foto. De volledige fotoreeks vind je HIER en deze van de afterparty HIER. VTM kleurde alvast onze dag!

Kan je ons terugvinden tussen al dat VTM-geweld?

Credits: Whatmatters

You May Also Like

MenStyle On Tour: 24u Spa-Francorchamps met BMW

En direct de winst meepakken Een jaarlijks uitje met de man die de autosportgenen ...

bossuwe-brewing

Menstyle on Tour: The Bossuwé Brewing Company

Vraag aan eender welke Belg wat ons Belgen nu zo typisch maakt en je ...

MenStyle Roadtest: Fiat 124 Spider (automaat)

Nog geen twee weken nadat we de (Fiat) Abarth 595 Pista eens goed aan de ...