We vliegen het weekend in met knapperd Lotte Feyen

Helemaal in het begin van ons project kwamen we de knappe Lotte Feyen tegen. Daar we ondertussen toch wel stevig gegroeid zijn en onze nieuwe lezers deze knappe dame niet willen onthouden én we tegelijk onze trouwe volgers van het eerste uur nog eens een déjà vu-gevoel willen geven, zochten we deze immer sympathieke en knappe deerne gewoon terug op. En of het opnieuw heel gezellig en openhartig werd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOUFOQUE? 1’st IG got hacked (@lottefeyen) op

Dag Lotte, voor zij die je nog niet moesten kennen…stel je eens kort terug even voor?
Ik ben Lotte Feyen, ik ben blogger, micro-YouTuber, model, dj & ik woon samen met mijn vriend in Hasselt waar we heel gelukkig zijn!

Met de glimlach op je gezicht hadden we niet anders kunnen vermoeden. Hoe ben je in het modellenwereldje gerold?
Al van jongs af aan ben ik veel bezig met zelf leuke foto’s te trekken met vriendinnen. Echt héél amateuristisch maar het was toen al iets waar ik mij het liefste mee bezig hield. Ik ben dan rond mijn zestiende eens gevraagd om model te staan voor een meisje haar eindproject en zo ben ik meer en meer shootjes beginnen doen. Tot ik dan bij een paar agencies terecht kwam waardoor mijn hobby ook deels mijn werk is kunnen worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOUFOQUE? 1’st IG got hacked (@lottefeyen) op

Je bent ook actief in nightlife, wat doe je juist?
Ik heb een opleiding eventmanager achter de rug. Of het nu een trouw is of een sweet sixteen plannen…het zijn dingen die ik graag in de toekomst nog zou realiseren. Momenteel is daar nog geen sprake van maar ik denk dat ik rond mijn veertigste hierin wil verder gaan. Na mijn opleiding ben ik terecht gekomen in Club Versuz waarbij ik meehielp aan concepten zoals Vibestr, Urban Music festival,… . Momenteel heb ik dit aan de kant geschoven om mijn eigen grote dromen waar te maken maar ik ben wel nog steeds present op alle events anytime anywhere…fomo…(lacht)…ook als deejay maar dat ligt meer aan de kant van fashion events.

Als we nog eens een feestje plannen, weten we wie te boeken  Heb je nog grootste plannen als model?
Ik heb geen extreem grote ambities als model om het bijvoorbeeld verder te schoppen over de hele wereld. Ik heb niet de perfecte maten dus een ‘nee’ is nog steeds een woord dat ik vaak te horen krijg. Veel mensen denken dat het altijd leuk werk is maar mentaal is het voor mij persoonlijk niet altijd een leuke zaak. Ik word het meeste geboekt voor commerciële opdrachten maar anno 2018 blijf lengte blijkbaar nog steeds een probleem. Ik zou me natuurlijk kunnen bewijzen als ik het écht echt wil, maar dan moet ik er 300% voor gaan en ik zit op dit moment met veel andere dingen in mijn hoofd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOUFOQUE? 1’st IG got hacked (@lottefeyen) op

Aan werk toch geen gebrek, als we je shoots bekijken…
Ik werk nu vooral samen met brands waarbij ik al vaker heb samengewerkt en dat schept een heel leuke familière band waardoor de shoots ook altijd mega fun zijn. Wat ik wél nog zou willen is bij een leuk moederagency te zitten in Nederland of Duitsland, shoots in NL zijn altijd zó leuk!!!

Buiten mijn modellenwerk ben ik bezig met een eigen collectie, niet in samenwerking met een keten maar gewoon op mezelf, iets waar ik mijn creativiteit volledig in kan laten gaan. Daar ben ik de laatste maanden veel mee bezig geweest en is hopelijk, naast de rest wat ik doe, iets wat in 2019 wel de voorhand gaat nemen.

Dromen waarmaken…
Ben ik volop mee bezig! Ik heb altijd graag mijn eigen visie en inspraak in alles wat ik doe en dat is niet altijd positief. Ik ben nu al een paar maanden aan het werken voor mijn eigen brand op poten te zetten. Er is nog een lange weg te gaan maar als je iets echt graag wilt doen ‘Then ain’t no mountain high enough’. Ik schiet om drie uur ’s nachts wakker met ideeën voor mijn brand die ik dan ook echt opschrijf en de dag nadien volledig probeer uit te werken, zonder toestemming of goedkeuring van iemand hogerop. Ik ben blij dat ik mijn tijd en visie hieraan kan geven en ik hoop echt dat andere meiden het even leuk gaan vinden zodra het lanceert.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOUFOQUE? 1’st IG got hacked (@lottefeyen) op

We mogen je ook beschouwen als een influencer…hoeveel tijd spendeer je eraan? 
Dankje! Dat verschilt enorm. Sommige dagen ben ik van ’s morgens tot ’s avonds foto’s aan het maken en blogs aan het schrijven maar sommige dagen ligt het ook volledig stil. Zeker nu, begin januari. Ik weet niet wat er over me hangt maar ik geraak ontzettend moeilijk terug aan de gang, hopelijk ben ik niet de enige die dit voelt, urg!

Typisch januari! 
Ik ben wel altijd heel excited om nieuwe outfits te shooten en content te creëren, dus we vliegen er snel weer in!

Waarom moeten we je volgen op de sociale media?
‘Because I’m all about feelgood happy positive vibes’ & ik wil dat graag zoveel mogelijk kunnen delen met mijn volgers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOUFOQUE? 1’st IG got hacked (@lottefeyen) op

Heb je drie tips voor beginnende vloggers/bloggers?
Gewoon jezelf blijven en doen wat je wilt doen. Ik heb lang getwijfeld over een makeup tutorial op te nemen. Deze vraag kreeg ik regelmatig via mijn Instagram en dan begonnen mijn wangen al te blozen. Hoe ging ik in godsnaam een YouTube tutorial maken?! Online ziet het er allemaal zo cool out. Dit heeft me lang weerhouden maar uiteindelijk heb ik het gewoon gedaan, simpel, op mijn manier & klaar, met veel duidelijke uitleg & tips. Resultaat: enorm veel positieve reacties en meisjes die massaal naar het kruidvat liepen voor dezelfde lipstick die ik dagelijks gebruik. (niet gesponsord hé! Voor iedereen die denkt da wij voor iedere scheet betaald krijgen)

Op de Whatmatters-redactie zouden we stinkend (woordspeling) rijk zijn…soit…tips…
Als ik nog een tip mag meegeven is het zeker niets aan te trekken wat mensen zullen denken. Of je nu goed doet of slecht, mensen gaan altijd iets vinden om over te klagen, zodra je je hierover kunt zetten heb je alle vrijheid om te groeien in je YouTube-kanaal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOUFOQUE? 1’st IG got hacked (@lottefeyen) op

Wat is het vreemdste verzoek dat je ooit via de sociale media hebt ontvangen?
Hmm sorry, geen pittig antwoord hier. Ik heb laatst wel een reactie gekregen onder een foto van een zogenaamde ‘sugardaddy’ die mij €1000 per week wou betalen. Ik vond het nogal een respectloos bedrag (lol) voor de rest heb ik niet te klagen qua vreemde verzoeken.

1000€? Een schande! Waar wil je binnen dit en een jaar staan?
Ik hoop dat mijn brand binnen dit en een jaar op goede gang is. Dat is echt het enigste wat ik nu business-wise kan wensen. Het idee achter mijn brand is nog leuker en ik kan niet wachten om dit met iedereen te delen maar het moet nog even geheim blijven tot alles helemaal rond is. Hierbij nog een paar leuke shoots & dj gigs. Voor de rest ben ik perfectly happy met mijn boyfriend, vrienden & leven.

Helaas sugardaddy…die vriend, die is er nog…
Jawel! Die is er nog altijd. Hij is ook druk bezig met de Dj-school & bookings agency. Het is leuk om onze dingen samen te combineren!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOUFOQUE? 1’st IG got hacked (@lottefeyen) op

Wat is voor jou luxe en waar word je echt gelukkig van?
Goed uiteten! Niks zo heerlijk als een avond tafelen en bijkletsen met vrienden, daar kan ik echt naar uitkijken & mensen met een positieve power aura, ik heb er zo een paar ontmoet in het afgelopen jaar en mijn goal is om minstens zo goed in het leven te staan, niks zo leuk als goede mensen om je heen.

We pinken een traantje weg! Voor we afsluiten…welk geheim vertel je Whatmatters en weten slechts weinig andere mensen?
Ik ben verslaafd aan Miracoli, dat weet écht niemand!!!

En nu de hele wereld! Bedankt voor je openhartigheid en veel succes met alles wat je verder onderneemt! We blijven het sowieso met grote ogen volgen! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOUFOQUE? 1’st IG got hacked (@lottefeyen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LOUFOQUE? 1’st IG got hacked (@lottefeyen) op

 

You May Also Like

Amy Sonck in bikini is a must see!

Ja Wesley! Terwijl pa zich afgelopen weken verschanste in een container zal hij bij ...

Wij vieren Fête des Belges met Belgische schoonheden

En daarvoor moeten we vandaag niet naar Saint-Tropez… Geen Saint-Tropez voor ons dit jaar, ...