boogo-ice-cream

Wanneer ijs en alcohol elkaar vinden! MenStyletest Boogo Ice Cream…

Wanneer ik zeg “Netflix, een pot roomijs en een glas alcohol”, dan beschrijf ik de ideale avond van zo ongeveer de helft van potent Vlaanderen. Een serie bingewatchen terwijl je even geen rekening houdt met je obligatoire dieet en je toch niet meer met de wagen moet rijden .. sounds like heaven.

maar wat Boogo nu ECHT revolutionair maakt is het achterliggende idee. Het ultieme excuus, de absolute gladstrijker !

Laat het dan ook over aan een heerlijke bende West-Vlamingen (want West-Vlaanderen is gewoonweg awesome .. had ik al gezegd dat ik West-Vlaming ben ?) om 2 van die 3 elementen te nemen, ze samen te droppen en ze op te waarderen tot een plaats waar je het niet voor mogelijk hield. Onmogelijk ? Fake News ? Een Utopie ? .. Nope .. maak kennis met Boogo !

Het idee is zodanig eenvoudig dat het eigenlijk geniaal is. Je neemt een pot overheerlijk roomijs (in de volksmond ook wel eens “ijskreem” genaamd), injecteer dat met een gezonde dosis alcohol en aanschouw .. je hebt alcohol-infused ice cream !

boogo-ice-cream
Meet Boogo – alcohol infused ice cream.

6 verschillende smaken, 3 in de roomijs-categorie en 3 in de sorbet-reeks, allen aangevuld met amaretto, rum, gin en andere spirituele vloeibaarheden. Ik heb me even 3 keer moeten knijpen om er zeker van te zijn dat ik niet aan het dromen was. Het is nooit goed om op de zaken voor te lopen, maar wanneer het vullen van gaten in de markt een doel is, dan ziet de toekomst voor de mannen van Boogo er rooskleurig uit. Boogo is verkrijgbaar in een resem verkooppunten in geheel Vlaanderen, zelfs in Antwerpen zijn ze verkrijgbaar. (zo zie je maar dat wij, West-Vlamingen, nog de slechtste niet zijn). Op hun website tref je een volledig overzicht aan van alle verkooppunten en daar zitten ook warenhuizen tussen. (aankopen combineren is ecologisch en hip .. en je bent ook sneller terug buiten).

Ijs, lekker, heerlijk romig, super als dessert .. We hebben de 6 smaken getest EN goedgekeurd maar wat Boogo nu ECHT revolutionair maakt is het achterliggende idee. Het ultieme excuus, de absolute gladstrijker !

Kom je ladderzat thuis, staat je wederhelft je op te wachten met de standaard rant “EDDE GIJ WEER GEZOPEN ??!!” en kun je gewoon antwoorden met “MOR NEEN SCHAT, KEB EEN CREME GLACEKE GEGETEN !”.

Boogo, wij nomineren jullie alvast voor een nobelprijs.

You May Also Like

Opnieuw leven in de brouwerij met summer BREW

Een nieuwe zomer-hotspot tussen de brouwketels van een ‘Bolleke De Koninck De bekende pop-up loods ...

Eindelijk! Netflix dropt eind deze maand alle seizoenen “24”

We hebben een afspraak met onze sofa! Naast het feit dat we vanaf 8 ...