MenStyle' "huis-seksuologe" Sara legt Temptation Island kandidaten op de rooster en zij geven ons hun verleidingstrucs!

Wie ons langer volgt weet dat wij elke dinsdag een eigen radioshow hebben op Radio Stad 107.8 in de ruime omgeving van Antwerpen. Wij doen dit niet alleen, co-host van deze show is niemand minder dan Sara Taels, seksuologe van beroep en onze grootste experte als het gaat om seks en relaties. Voor haar BLOG ging ze achter de verleidingstrucs van de deelnemers uit Temptation Island. Nu de reeks, volgens sommige zelfs de beste ooit, gisteren werd afgesloten, een goed afsluiter van onze vele Temptation Island-artikels die de laatste weken over jouw scherm rolden.

Wie van de Temptation Island verleiders versiert jou op date? Wij gingen ten rade bij de verleiders van Temptation Island (en Tim) voor hun ultieme verleidingstrucs. Verleiden is een echte kunst en met deze tips vermijd jij alvast een blauwtje!

Tireily Schmidt

Tireily was een van de Nederlandse verleiders. Deze 22 jarige vrijgezel gaat door het leven als rapper onder de naam Benjy. Naast zijn looks laat hij de verwachtingen naar zijn penis hoog oplaaien. Eerst zien dan geloven!

Dodelijkste verleidingsmove:
Humor is troef als het aankomt op versieren. Het breekt het ijs waardoor een vrouw zich comfortabel voelt. Let wel op! Je moet wel aanvoelen welke grappen je kan maken, en hoe je een vrouw aanspreekt.

Hoe zoek je toenadering?
Ga naar een vrouw toe als ze alleen is of roep een vrouw eerst apart. Want als je ze probeert te versieren als ze tussen haar vriendinnen staat denkt ze dat je de macho bent. Geef haar hierin de keuze door het te vragen: Kan ik je even apart spreken?

Be on track:
Laat een vrouw keuzes maken door haar veel vragen te stellen. Bijvoorbeeld: Heb je je nog naar je zin? Stoor ik je? Kan ik je even spreken?

Don´t do:
Zoen haar niet zomaar uit het niets, geef ze de keuze. Ik laat de vrouw altijd de eerste stap zetten. Ik zet nooit de eerste stap! Forceer niets als een meid je niet wil. Een vrouw doet niks als ze haar niet comfortabel voelt.

Wanneer loop je een blauwtje?
Als een vrouw een andere mening heeft zie ik dat niet als een afwijzing. Maar als je ze wil zoenen en ze wil niet is dat wel een afwijzing.

Ga je als badboy door het leven?
Ik kan het zijn maar ik ben het niet. Ik ben een zachte en lieve jongen.

Versierbonus:
Het streelt mijn ego. Het is lekker om te horen dat je iets goeds doet bij een vrouw.

Versiertips:
Je moet een vrouw de macht geven, dan voelt ze zich comfortabel. Dit doe je door veel vragen te stellen. Doe niet alsof je onzeker bent. Prijs een vrouw de lucht in door haar voldoende complimenten te geven. Voel je moment aan. Nooit pronken, nooit opscheppen.

Tim Wauters

Tim was niet een van de verleiders bij Temptation Island. Hij nam deel als koppel, maar al snel bezweek hij voor een van de verleidsters op het eiland. Tim gaat door het leven met de volgende tattoes boven zijn schaamstreek: “Yolo”, “Pussymagnet”, “Porn Star”, dus wees gewaarschuwd.

Dodelijkste verleidingsmove:
Mijn blauwe ogen zijn mijn grootste troef. Vrouwen smelten voor mijn zwoele blik.

Hoe zoek je toenadering?
Door oogcontact te maken, er naar toe te gaan en te babbelen.

Favo openingszin?
Dat heb ik niet, ik ken er niet eens.

Versierlook?
Proper gewassen, proper haar, verzorgde kledingstijl, geschoren, haar geknipt en parfum.

Motivatiekreet:
Wie niet waagt niet wint, gewoon doen!

Opgebiecht…ben je een badboy?
Ja! Ergens wel, door hetgeen  ik allemaal uitsteek. Maar ik geef geen verdere details. (Lacht)

Is het ok om badboy te zijn?
Dat denk ik wel. Je moet dat doen in een periode wanneer je alleen bent, als je iemand vind voor je leven mee te delen moet je je aanpassen.

Versierbonus?
Je bereikt iets wat je wil bereiken.

Versiertip:
Wees niet te opdringerig! Wacht wat af en kijk of ze terug komen en dan hap je terug toe.

Laiolano


Laio werd pas vanaf de tweede week geïntroduceerd als verleider op het eiland. Deze Vlaming met Braziliaanse roots is gespierd, heeft ongelofelijke dansmoves en ambieert bovendien een modellen carrière.

Dodelijkste verleidingsmove:
Mijn zwoele blik in combinatie met een glimlach doen het wel goed, in combinatie met mijn dansmoves geven ze mij een goede kans. Wanneer ik dan merk dat er interesse is knoop ik al snel een gesprek aan. En dan start het flirt spel en krijg je chemie! Het zit echt in de glimlach!

Hoe zoek je toenadering?
Ik wacht tot ze oogcontact maakt en glimlacht naar me. Dan laat ik er een paar momenten tussen zitten en ga ik ermee praten. Ik gebruik geen openingszin maar begin over de omgeving of de muziek. Bijvoorbeeld: Je bent leuk aan het dansen. Heb je het leuk hier? Dan toon ik mijn interesse en luister ik of zij ook interesse heeft.

Must do´s:
Kies voor een leuke kledingsstijl, let op je houdingen en speel je kwaliteiten uit. Bijvoorbeeld: humor, looks of dansen.

Antiblauwtjes tip:
Ga er niet vanuit dat je iemand gaat meenemen of gaat kussen. Zet je verwachting nooit te hoog.

Ben je een badboy?
50/50, ik ben een bad boy maar ook een lieve jongen. Als ik iemand uitnodig en ik weet dat we gaan seksen zorg ik steeds dat de sfeer goed zit door een diner te maken. Bij mij rol je zelden direct het bed in.

Is het ok om badboy te zijn?
Op mijn manier wel. Ik ben niet iemand die vrouwen strikt. Ik zal steeds meteen zeggen dat ik geen relatie zoek. Ik krijg veel berichtjes van vrouwen die een relatie willen. Er zijn jongens die interesse gaan tonen enkel om seks te krijgen, dat zou ik nooit doen. Ik zoek ook seks maar op een andere manier.

Versierbonus?
Het boost mijn zelfvertrouwen, maar mocht het niet lukken zou ik wel niet down zijn.

Versiertip:
Maak gewoon fun dat trekt de aandacht van de vrouwen!

Matthew

Verleider Matthew wist vanaf aflevering 1 de spanning op het eiland de hoogte in te sturen door zich voor te stellen als BG, bloedje geil. Hij beweerd een ervaren versierder te zijn. Geen vrouw blijft gespaard want zo heeft hij maar liefst meer dan 200 vrouwen het bed in gedreven. Dames, wees op uw hoede!

Dodelijkste verleidingsmove:
Die heb ik niet, ik pak elke vrouw anders aan. Bovendien word ik 8 op de 10 keer zelf verleid. Als ik versier toon ik volledige interesse en laat ik merken dat ik zelf ook aan een heldere toekomst werk.

Hoe zoek je toenadering?
Ik kijk in de ogen en stel mezelf voor. Belangrijk hierbij is dat je rustig blijft

Must do´s:
Gedraag je volwassen en respectvol.

Anti blauwtjes tip:
Als je je niet goed voelt, zorg dat er een gesprek plaats vindt. Zorg dat dit niet lijkt op een interview, maar maak er een leuk gesprek van. Ga de clown niet uit hangen, maar wees ook niet te serieus. Als je merkt dat iets niet werkt, hou ermee op! Ik merk het direct als iemand geïnteresseerd is. Als meerdere gesprekken niet leiden tot een afspraak dan hou ik op en ga ik niet blijven proberen.

Ben je een badboy?
Ja, en dat is helemaal oké!

Versierbonus?
Het boost mijn zelfvertrouwen.

Versiertip:
Blijf altijd jezelf en speel in op de gevoelens van de vrouw, dan heeft ze het gevoel dat  je naar haar luistert. Zo bouw je vertrouwen op. Focus op de vrouw!

Na al deze nuttige tips van deze badboys hebben wij nog een boodschap voor jullie: versier of wordt versierd, op de reservebank heeft nog nooit iemand gescoord, aan jullie de keuze! Heb je zelf nog vragen voor mij? Stel ze HIER!

Sara
-X-
Cover:VIJF
 

You May Also Like

MenStyle On Tour: Met nieuwe Jeep Cherokee naar Monaco

Leven als God in Frankr….euh Monaco! Gewichtsverlies van 90 kilogram en een neuscorrectie. Dat ...

Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, hunkert naar liveoptredens (Interview)

Met de nieuwe plaat ‘Straks is ook goed’ onder de arm beloven de eerste ...

Staycation? Antwerpenaar plant volgende week Belgische vlag in Barcelona!

Maar eerst 30.000 views!  Wie de fratsen van Cain Ransbottyn een beetje volgt weet dat ...