Roger Dubuis lanceert flyback chronograaf in Lamborghini groen

Iemand 116.000 euro over? 

Als eerbetoon aan het langdurige partnership met Lamborghini Squadra Corse presenteert het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis de derde dynamische editie van de Excalibur Spider Flyback Chronograph. Het expressieve HyperHorology™ design van het nieuwe horloge is geïnspireerd op de hybride Lamborghini SC63 hypercar met zijn Y-vormige verlichting en iconische, levendige groene kleur Verde Mantis.

Roger Dubuis is al jaren nauw verbonden met de racewereld. Net als het Italiaanse sportwagenmerk Lamborghini wordt ook het horlogehuis gedreven door superieure techniek, innovatie en performance. De high-tech chronograaf heeft een 45 mm kast van lichtgewicht grijs carbon en een markante lunette in krasbestendig zwart keramiek. Het horloge heeft een saffierglazen kastbodem en is waterdicht tot 100 meter.

Het automatisch en geïntegreerd chronograaf uurwerk is voorzien van een flyback functie, verticale koppeling, tachymeter en datum. Het complexe RD780 manufactuur kaliber realiseert een praktische gangreserve van 72 uur. Met een zichtbaar kolomwiel, roterende minutenteller, gekanteld balanswiel en Second Braking System is het uurwerk een moderne herinterpretatie van traditionele horlogetechniek.

De Excalibur Spider Flyback Chronograph kenmerkt zich door de groene, witte en rode kleuraccenten. De sportieve, comfortabele band is van zwart rubber met een Verde Mantis inlay. Naast een opengewerkte wijzerplaat versterken de verschillende oppervlakteniveaus een intrigerend, dynamisch 3D effect.

Het Limited Edition model draagt het prestigieuze, veeleisende ‘Poinçon de Genève’ keurmerk, kost 116.000 euro en kan je kopen in Brussel bij Prosper.

You May Also Like

Zo klinkt een 2.000 pk sterke (elektrische) Lotus Evija (video)

Zoals een Type 49 De Lotus 49 was een Formule 1-racewagen ontworpen voor het ...

Dakloze Bentley Continental GT is een pareltje

Knap, stijlvol, luxueus en vooral krachtig Een Bentley Continental GT die volautomatisch en tot ...

BMW klaar voor de toekomst met de iVision Dee

What happens in Vegas… Blijft niet altijd in Vegas. Zo onthulde BMW op de CES-technologiebeurs ...