MenStyle Festival Tip: Sunrise Festival (De Lilse Bergen)

Nog een klein weekje

Ondanks het gure weer van afgelopen dagen, weken of zeg zelfs maanden is het voor festivals niet makkelijk alles op tijd up en running te krijgen. Zo moeten ze ook bij Sunrise, het festival dat voor veel jongeren (en wees gerust, ook ouderen) de opening van het festivalseizoen betekent, alle zeilen bijzetten en neem dat gerust letterlijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sunrise Festival (@sunrisefestivalbe)

Voor grote namen als Amber Broos, Timmy Trumpet, Boef, Lil’Kleine, Omdat het Kan & Average Rob, Ronny Retro en vele anderen de Lilse bossen, euh Bergen plat spelen hebben ze bij Sunrise ondertussen extra voorzieningen getroffen om er een onvergetelijk feest van te maken. “Wij hebben wij een gigantische tent gebouwd van meer dan 3.000 vierkante meter met daarin tal van faciliteiten zoals een supermarkt, fitness, eet- en drinkstanden, een beautybar, kapsalon, gamehall en honderden foldtables waar je kan komen chillen met je vrienden. Verder zijn er ook veel outdoorspots en activiteiten”, aldus de organisatie.

Dus mocht het, en zo lijkt het er toch niet op, nat worden, is er nog voldoende droge animatie en omkadering voorzien. Het slechte nieuws? Alle Camping, Combi, Weekend en VIP-tickets zijn ondertussen uitverkocht al kan je mogelijks HIER nog wel een combi-ticketje scoren voor één of andere party-ganger die na slechte resultaten zijn tweede zit of herexamens moet gaan voorbereiden. Kom je liever nog gewoon voor een dag? Dat kan zeker en bestel je HIER.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sunrise Festival (@sunrisefestivalbe)

Of wij er met MenStyle, en onze VW Flower Power Party-ID Buzz ook zijn? Wie zal het zeggen! Misschien moeten we opnieuw wat persaccreditaties scoren en zien we elkaar daar! Oh ja, en voor onze twijfelende groene vrienden die vinden dat een festival niet thuishoort in een natuurdomein hebben we nog iets wat we hen over de streep kunnen trekken. Zo staat Sunrise ook bekend als ‘SUN’STAINABLE SUNRISE‘, dit wil zeggen dat de organisatie er alles aan doet om het zo duurzaam mogelijk te laten verlopen en hiervoor sparen ze kosten noch moeite.

Dus overtuigd? Haal die dansbenen boven en tot in Lille!

Foto’s:
– MenStyle

You May Also Like

MenStyle On Tour: Brussels Motor Show 2023

Na twee virusjaren is het beestje getemd en mogen alle registers nog eens open ...

Thuisspelers “1984” zullen (bijna) uitverkocht The Day Before Tomorrow afsluiten

“Het laatste weekend van de zomer is van ons” De laatste 700 tickets voor ...

Dit waren de stoerste of heetste Insta 'Acid Cowboys' op We Can Dance! (foto's)

Het influenceer-feestje van het jaar! Zien en gezien worden in een ongekende sfeer op ...