Nieuwe Ducati Panigale V4 vanaf morgen geland in België

Yes please!

Morgen, 17 oktober, presenteren alle officiële Ducati dealers in België de nieuwste  toevoeging aan de Panigale range: de Panigale V4 MY2025. Deze high-performance motorfiets  belichaamt de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovatie op het gebied van snelheid  en controle. Met zijn 1.103 cc Desmosedici Stradale motorblok, geïnspireerd door de MotoGP,  biedt de Panigale V4 ongeëvenaarde prestaties, zowel op het circuit als op de weg.

Belangrijke updates voor het model van 2025 zijn onder andere verbeterde vering strategieën,  verfijnde elektronica en een vernieuwd chassisontwerp voor betere wendbaarheid en rijcomfort.  Of u nu een doorgewinterde rijder bent of een gepassioneerde motorliefhebber, deze motorfiets  levert de ultieme rijervaring.

Mis deze kans niet om de Panigale V4 van dichtbij te bewonderen en een testrit te plannen. Ga  naar onze dealer locator om uw dichtstbijzijnde Ducati dealer te vinden. De Panigale V4 ‘Wonder Engineered.‘ is verkrijgbaar vanaf 27.990 euro in België. Voor meer informatie kijk HIER.

You May Also Like

MenStyle on Tour: Met Fiat naar Monaco

Er zijn slechtere perstripjes… Jens, twee dagen Monaco en wat cruisen in de nieuwe ...

Bij deze ‘retro’ Aston Martin V12 Speedster krijg je een helm bij

En dat is nodig ook… Het zit ‘em in de details. Daar waar de V12 ...

Ferrari SF90 XX Stradale vestigt nieuw ronderecord

1:17.309 minuut Gisteren werd de snelste ronde ooit op Fiorano met een straatauto bekendgemaakt. ...