Kinepolis lanceert filmconcept Discovery Screening met Speak No Evil

Kinepolis kondigt met trots de lancering van haar gloednieuw filmconcept aan: Discovery Screening, een reeks zorgvuldig geselecteerde must-see films in avant-première aan het voordeeltarief van €9,95. De eerste editie vindt plaats op 10 september, met de langverwachte psychologische thriller, Speak No Evil.

Discovery Screening is een vernieuwend concept, waardoor filmliefhebbers de kans krijgen om hoogstaande cinema te ervaren die anders misschien onopgemerkt zou blijven. In een industrie waar blockbusters vaak domineren, biedt Discovery Screening een uniek platform voor films die, ondanks hun kwaliteit, niet de allesomvattende marketingondersteuning van grotere producties genieten.

Speak No Evil is geregisseerd door James Watkins met in de hoofdrol niemand minder dan James McAvoy. Deze film belooft je vanaf het eerste moment in zijn greep te houden en is een absolute must-see voor liefhebbers van spanning en beklemmende verhalen. Speak No Evil neemt de kijker mee in het verhaal van een stel dat tijdens hun vakantie ingaat op een uitnodiging om een weekend door te brengen in een afgelegen huis. Wat begint als een ontspannen uitje, verandert al snel in een nachtmerrie wanneer verborgen spanningen en ongemakkelijke waarheden aan de oppervlakte komen. McAvoy levert, onder de regie van Watkins, een indrukwekkende vertolking af die de intense emoties en complexe lagen van het verhaal op meesterlijke wijze tot leven brengt. Dit is een film die je nog lang zal bijblijven, en een ervaring die je niet wilt missen.

Tickets aan €9,95 via HIER.

Credits:Universal Pictures

You May Also Like

Met deze Freshman heb jij altijd frisse ballen

‘Het is ‘balangrijk‘ dat de shit die je op je ballen smeert geen dikke ...

MenStyle Weekend Tip: Paradisco in Knokke-Heist

Een alternatief voor kustgangers die niet naar Boom willen/kunnen/mogen afzakken Paradisco is een jaarlijks ...

Basecamp Connections Deluxe, luxueus werelds kamperen in eigen land

Mét optredens van bekende en steengoede artiesten… Uniek, intens, luxueus en kortbij. Laat de ...