De Bugatti Tourbillon schittert in roadtrip doorheen Californië

Heerlijk cruisen

Na een boeiende week in Monterey begon de Bugatti Tourbillon aan een exclusieve reis door Zuid-Californië, waar hij zijn eerste etappe op Amerikaanse bodem aflegde. De nieuwste hyper sportwagen uit Molsheim maakte een reeks zorgvuldig gekozen verschijningen en bood liefhebbers een zeldzame kans om de uitmuntende techniek en het vakmanschap van dichtbij te ervaren. De volgende bestemming is Europa en de befaamde Richard Mille Chantilly Arts & Elegance

Doorheen zijn trip in Los Angeles en Malibu verkende de Tourbillon de verschillende landschappen van de Californische kustplaatsen. Van het weidse uitzicht van Elysian Park over de bruisende stad tot de iconische straten met palmbomen van Beverly Hills, via de beroemde West Hollywood Hills langs de uitgestrekte stranden van Malibu, de elegante Tourbillon weerspiegelde het leven van een rijke supercar-liefhebber in L.A.

Een rit langs de Pacific Coast Highway bracht Bugatti en de Tourbillon naar de voorstad van LA, Beverly Hills, waar de gloednieuwe hyper sportwagen een stop maakte bij Bugatti Beverly Hills. Als officiële Partner of Excellence bood het dealerschap in het hart van luxe en glamour de perfecte omgeving voor Bugatti klanten en liefhebbers om samen te komen en het resultaat van het vakmanschap van het Franse merk te bewonderen.

De Tourbillon betoverde de stad van de sterren en verhuisde van de prestigieuze Bugatti Beverly Hills dealer naar de schijnwerpers tijdens een exclusief evenement bij Nobu Los Angeles en tijdens een intieme bijeenkomst in Soho House in West Hollywood. Ontworpen voor de eeuwigheid en gevormd voor snelheid, maakte de Tourbillon indruk op de gasten met zijn gevoel van tijdloosheid en exquise design, een weerspiegeling van 115 jaar Bugatti erfgoed.

In Newport Beach stond de Tourbillon centraal als een verrassende toevoeging aan de Bugatti Newport Beach dealer’s Bugatti Super Car Show. Vergezeld door Bugatti-modellen uit heden en verleden, en genesteld tussen enkele van de meest luxueuze eigendommen en schilderachtige ritten, vormde de tijd die de Tourbillon doorbracht in de kuststad Orange County een passende finale voor een meesterwerk van verfijning. Een laatste stop voor de Tourbillon die klanten en het publiek in staat stelde om de onvergelijkbare schoonheid van de nieuwe Bugatti hyper sportwagen in zich op te nemen.

Bij het verlaten van de Verenigde Staten diende de Tourbillon roadshow door Californië als een groots afscheid voordat de auto zijn tournee over de wereld voortzette, waarbij hij eerst terugkeerde naar Frankrijk. Elke halte benadrukte de tijdloze elegantie van de Tourbillon en gaf de mensen in de buurt een glimp van zijn ongeëvenaarde prestaties en de viscerale ontzagwekkende ervaring die hij zal leveren. Van de weelde van Beverly Hills tot de elegantie van Newport Beach, de Californische roadshow zorgde voor een onvergetelijke en emotionele ervaring voor iedereen die kennismaakte met Bugatti’s nieuwste creatie.

De Tourbillon wist al de opwindende Monterey Car Week te verlichten, maar tijdens zijn reis door Zuid-Californië heeft de Bugatti Tourbillon de harten van liefhebbers in de hele VS veroverd. De roadshow bood ons een uniek decor om onze toewijding aan ongeëvenaard design en techniek te laten zien. Terwijl we de Tourbillon’s expeditie door Europa hervatten, zullen we Bugatti klanten en fans over de hele wereld de kans blijven bieden om de toekomst van hyper sportwagens uit de eerste hand te zien.” aldus Hendrik Malinowks, directeur bij Bugatti.

Foto’s: Bugatti

You May Also Like

Breaking: Lewis Hamilton tekent voor Scuderia Ferrari

Op zoek naar wereldtitel nummer acht! Wie begin deze week nog zou verkondigen dat ...

MenStyle Road Test: Citroën C5 X 1.6 Puretech (180 pk)

Comfort met de grote C  Een kruising tussen een berline en een break, dat ...

Een Alfa? Neen, wel een Touring Superleggera Aero3

A touch of Alfa Romeo De mannen van Touring Superleggera lanceren de Aero3, een ...