MINI brengt zomerse vibes naar Knokke met MINI Pop-up Store

Allen daarheen

En of we ons even belangrijk waanden. Zo nodigde MINI ons samen met een handvol andere gasten, inclusief de burgemeester, uit voor een hapje, drankje, DJ-initiatie en dansje in Belgisch mondainste badstad, Knokke, ter ere van de pré-opening van hun gloednieuwe Pop-up Store in de beroemde Lippenslaan. Deze Pop-up Store is vanaf vandaag tot 18 augustus een charmante oase met een unieke MINI-sfeer én elk weekend (zaterdag en zondag) een opstapplaats voor een gratis shuttledienst, met de nieuwste MINI’s, tussen verschillende locaties in de badstad.

Of je nu al lang MINI fan bent of nieuwsgierig naar de nieuwste generatie modellen van het merk én in de buurt van Knokke bent, neem dan zeker eens een kijkje aan het mooi ingericht pand aan de Lippenslaan 219. Daar staan MINI productspecialisten bij wat heerlijke versnaperingen en drankjes klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte MINI te vinden en samen te stellen voor je (toekomstige) zomeravonturen.

MINI als iconisch en historisch Brits merk vervangt in 2024 haar volledige modellengamma en niet iedereen heeft de prachtige nieuwe MINI’s reeds kunnen ontdekken“, voegt een zomers uitgelaten Gabriel Goffoy, General Manager van MINI, er graag aan toe! “Met de nieuwe MINI bracht de BMW Group in 2001 de allereerste compacte Premium wagen op de markt, en dat was een schot in de roos! Die monopoliepositie heeft MINI kunnen behouden. De nieuwe MINI Cooper is de perfecte compacte wagen voor de klant die net iets meer verwacht op het vlak van rijgedrag, imago en kwaliteit. Maar vandaag voegen wij daar twee volledig nieuwe telgen aan toe, volledig nieuwe MINI Aceman en de nieuwe MINI Countryman, alle drie te ontdekken in Knokke.”

Praktische informatie

De MINI Pop-Up Store is geopend van 20 juli tot en met 18 augustus, van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur (maandag en dinsdag gesloten). De MINI shuttles rijden iedere zaterdag en zondag tussen 13 en 17 uur en houden halt op 3 plaatsen.

Adres :
MINI Pop-Up Store
Lippenslaan 219
8300 Knokke

@menstyle.be

Today is the day! Opening MINI Pop-up Store in Knokke! #mini #knokke #popup #fy #fyp #opening #foryou #visit #summer #vibes #oase

♬ original sound – GmBadass

You May Also Like

Abarth lanceert draagbare ‘performance’ kleding

Voor echte sportievelingen… Stijl en prestaties, de waarden die het DNA van Abarth vormen, ...

Dit is de nieuwe Range Rover Sport

Imposant Na de lancering van de nieuwe Range Rover was het wachten op zijn sportievere ...

MenStyle On Tour: Dutch GP F1 in Zandvoort met Mercedes

De meest sfeervolle GP op de kalender We mogen, of beter moeten chauvinistisch zijn. ...