Czapek & Cie dropt heerlijke Place Vendôme Complicité Stardust Cobalt

Vernoemd naar de plaats waar de Parijse jetset graag vertoeft 

Czapek & Cie kondigt de release aan van zijn nieuwste horloge, de Place Vendôme Complicité Stardust
Cobalt. Dit prachtige uurwerk, gelimiteerd tot slechts 13 stuks is het resultaat van een samenwerking met gerenommeerd horlogemaker Bernhard Lederer. Het belichaamt de perfecte samensmelting van verbluffende schoonheid en meesterlijke techniek.

De Place Vendôme Complicité Stardust Cobalt zet zo de nalatenschap voort van de Complicité Stardust en Harmony Blue edities, gelanceerd in augustus 2023, met een dubbel echappement dat staat voor precisie en betrouwbaarheid. Dit verfijnde mechanisme wordt elegant tentoongesteld onder een vlindervormige saffierglazen brug prominent geplaatst op 12 uur, een kenmerkend element dat de allure en technische intrige van het horloge versterkt.

Het ontwerp volgt de lay-out van de originele Place Vendôme, met subdials die een piramidestructuur vormen. De dubbele echappement met een centrale differentieel creëert een verbluffende kinetische sculptuur. Het horloge is voorzien van het handmatig opgewonden Calibre 8, met een gangreserve van 72 uur, en wat zichtbaar is op de wijzerplaat. De esthetiek combineert moderne en traditionele elementen, met gedetailleerde handafwerking.

Zoals de naam al doet vermoeden, combineert de Place Vendôme Complicité een verhaal van uitmuntende horlogerie. Meester horlogemaker Bernhard Lederer’s expertise in echappementen en zijn visionaire benadering hebben hebben aanzienlijk bijgedragen aan de creatie van deze collectie.

De Place Vendôme Complicité Stardust Cobalt is verkrijgbaar via Czapek & Cie’s officiële boetieks en erkende wederverkopers wereldwijd. De eerste leveringen van de Complicité-collectie beginnen in juli 2024. Kostprijs? 89.000 euro.

You May Also Like

Etat Libre d’Orange komt met krachtig parfum geïnspireerd op bekend Frans gedicht

SOUS LE PONT MIRABEAU Etat Libre d’Orange is een Frans parfumhuis dat in 2006 ...

24 beste freestyle voetballers ter wereld komen naar Brussel

Loïs Openda geeft aftrap voor legendarisch voetbaltornooi dat voor het eerst internationale finale in ...