Zoveel bedpartners vinden wij acceptabel

En het zijn er minder dan je hoopte, euh denkt…

De tijd dat je enkel de liefde hebt bedreven met diegene waarmee je bent getrouwd ligt (gelukkig) ver achter ons. Je zou zo maar eens een ijskonijn trouwen en voor de rest van je leven vasthangen aan een slechte horizontale Tango. Enige ervaring is dus zeker mooi meegenomen al lijkt het ook niet zo dat we graag hebben dat jouw partner in het rondgevogeld heeft alsof hij in een grote volière heeft geleefd.

Uiteraard is er geen richtgetal al hebben we er allemaal wel een mening over. Maar wat is nu een acceptabel aantal bedpartners? Wat vinden mannen en vrouwen ok? Of waar denken ze spontaan een een SOA-testje? Wél, het blijkt een pak lager dan we allemaal hopen.

Zo hebben enkele wetenschappers van de Bristol University en Notthingham University een onderzoek gedaan naar deze vraag. De resultaten werden gepubliceerd in The Journal of Sex Research. Tijdens het onderzoek zijn 104 vrouwelijke en 84 mannelijke bevraagd. En wat is het acceptabel cijfer? Drie.

En er is nog meer slecht nieuws. Zo bleek in de verdere bevraging ook nog dat zij die de meeste partners in de beddenbak sleurden, er het minst aantrekkelijk uitzagen. Het keerpunt hier lag op zes bij vrouwen en elf bij mannen. Pikant detail in de bevraging, het merendeel van de respondenten gaf aan dat ze zelf meer rondgevogeld hebben dan wat ze zelf acceptabel vinden.

Kan jij je vinden in dit aantal?

Foto’s: Unsplash
Bron: Manify.nl

 

You May Also Like

Zo vaak denkt een vrouw aan eten… en aan seks

Niets is wat het lijkt… Liefde gaat door de maag, daar bestaat al lang ...

Zolang duurt de gemiddelde vrijpartij

En dat is minder dan je denkt Een vluggertje van 45 seconden of een ...

Denken mannen echt om de zeven seconden aan seks?

Wat denk je zelf? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, seks… lap. Mislukt. ...