Voor Kroatische (en single) WK-babe mag het EK nu al starten

Of de Kroaten niet al te afgeleid zullen zijn?

Elk WK of EK is er wel één babe die alle aandacht naar zich toezuigt. In Qatar was het niemand minder dan Ivana Knöll, die met haar minuscule pakjes menig tribune ‘stapelzotter’ maakte dan het moment Lionel Messi de wereldbeker in de lucht mocht steken. Om maar te zeggen, aan aandacht geen gebrek voor deze strakke zwartharige meid. Het leverde haar trouwens geen windeieren op want in geen tijd scoorde ze drie miljoen volgers en is dit model/dj een graag geziene gaste op andere jetset-events, zoals bijvoorbeeld F1-races.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ivana Knöll (@knolldoll)

Aan het Duitse Bild licht ze alvast een tipje van haar jurkje, euh sluier. “Ik weet nog niet precies wat ik ga dragen maar heb al wel wat ideeën. Of ik laat snel iets op maat maken of ik plak de Kroatische vlag op kledingstukken die ik leuk vind,… je zal wel zien”, aldus de jonge vrouw die sinds een jaar terug single door het leven gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ivana Knöll (@knolldoll)

Hopelijk leidt het de Kroaten, die tijdens het WK nipt de Belgen (met een missende Lukaku) achter zich hielden en het zelfs tot de halve finale schopten, niet teveel af want met Spanje, Italië en Albanië zitten ze in de zogenaamde groep des doods. Soit, voor ons mag Kroatië nu al doorstoten tot de finale en een reden hoeven we daar nu niet meer bij te vertellen, toch?

You May Also Like

Emily Ratajkowski verdient via NFT 175.000 dollar met oude bikinifoto

Op zes minuten verdiend… Zo lang, of beter zo kort heeft het geduurd om ...

Rihanna toont trots haar nieuwe lingeriecollectie Savage x Fenty

Een tip voor jouw vrouw, lief, bijslaap, Tinderdate? Wie kent Rihanna niet? De ster ...

Menstyle VS Camper Chef Bart V: Risotto Seafood met bokskampioen Ronald Gavril

ENGLISH VERSION HERE Deze poulain van Floyd Mayweather, Ronald “The Thrill” Gavril, wordt de ...