Met deze Technics-Lamborghini vinyl-speler ben jij het mannetje

Verenigd in vakmanschap en het nastreven van geluid is een nieuwe samenwerking geboren

Automobili Lamborghini en Technics richten zich weliswaar op totaal verschillende markten, maar delen dezelfde waarden: de 60-jarige geschiedenis van de twee merken en de cultuur van het erfgoed zijn fundamentele elementen voor de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en ideeën. Geluid is het belangrijkste element dat de twee merken verenigt en is het element dat de meest pure en innemende emoties oproept, enerzijds de motoren van Automobili Lamborghini-supersportwagens en aan de andere kant het geluid van de audioproducten van Technics, dat een rijke muzikale ervaring biedt.

SL-1200M7B draaitafelsysteem met directe aandrijving Design geïnspireerd door Automobili Lamborghini-DNA

Het design van de SL-1200M7B is geïnspireerd op het iconische Y-vormige patroon van Automobili Lamborghini. Oranje, groen en geel zijn de kleuren van de SL-1200M7B, gebaseerd op de meest iconische kleuren van de supersportwagens van het Italiaanse automerk.

Een originele vinylplaat voor een onvergetelijke ervaring

Ter gelegenheid van de release van de SL-1200M7B is er een originele vinylplaat geproduceerd met daarop de krachtige V12-motor- en rijgeluiden van zes verschillende Automobili Lamborghini-supersportwagens. De picture disc heeft een design dat is geïnspireerd op de banden van een van de nieuwste modellen van Automobili Lamborghini, de Revuelto, om te genieten van het geluid van Automobili Lamborghini-supersportwagens terwijl je de banden ziet ronddraaien op de draaitafel.

De richtprijs? Zo’n 1.500 euro… en je weet het, echte DJ’s hebben er twee nodig!


 

You May Also Like

De leukste waterflessen op de markt!

Drink jij je water nog uit een petfles, dan ben je hopeloos achterhaald. Als ...

NETSKY en vrienden palmen golfterrein in: “Tuinfeestje op festivalschaal”

Golfclub Drie Eycken steunt UZA Foundation met groot festival. Netsky, Average Rob en oa ...

Jacob & Co. lanceert The “20 Million Dollar” Watch op Geneva Watch Week

Als geld echt geen probleem is… Jacob Arabo, oprichter van Jacob & Co, weet ...