Horlogehuis Roger Dubuis presenteert de Orbis in Machina

Iemand 243.500 euro?

Met de Orbis in Machina lanceert het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis een creatie van contrasten met een expressief tourbillon design. De voorzijde van het horloge imponeert met gedurfde en moderne techniek. De saffierglazen kastbodem onthult traditioneel vakmanschap. De mechanische innovatie weerspiegelt Hyper Horology.

De complexe, centrale flying tourbillon is de eyecatcher van de nieuwe Orbis in Machina. Contrasterende, concentrische cirkels in roségoud en grijs tonen de seconden, minuten en uren. De cirkels variëren in hoogte om een dynamisch en esthetisch 3D effect te realiseren. De onconventionele, opengewerkte wijzers zijn op kogellagers gemonteerd.
Het eigentijdse, ambachtelijke horloge is voorzien van een geavanceerd en geskeletteerd RD115 manufactuur uurwerk met een gangreserve van 72 uur. De monotourbillon garandeert uiterste precisie. De onderste tourbillon kooi is van anti-magnetisch, lichtgewicht titanium en de bovenste kooi van gepolijst kobaltchroom.

Roger Dubuis heeft de indrukwekkende 45 mm kast en de markante lunette van de exclusieve Orbis in Machina uitgevoerd in 18 karaat roségoud. De stijlvolle quick release band is van zwart kalfsleer. Het Haute Horlogerie model draagt het prestigieuze ‘Poinçon de Genève’ keurmerk en is een Limited Edition van slechts 88 exemplaren waarvan je er zeker eentje kan krijgen bij juwelier Prosper in Brussel.

You May Also Like

MenStyle Real Estate: Mansion Justin Timberlake in L.A. for sale ($35.000.000)

Een unieke kans… Wie de Euromillions gewonnen heeft en niet weet wat hij of ...

Wanneer laad jij het best jouw elektrische auto?

Blitz Power ontkracht mythes over elektrisch rijden in gloednieuw e-Book Meer dan 100.000 Belgen ...

CITIZEN onthult zijn tijdloze TSUYOSA nieuwigheden

Zoals het Japanse klokje rond de pols tikt, tikt het nergens  Het uitmuntende en ...