Horlogehuis Roger Dubuis presenteert de Orbis in Machina

Iemand 243.500 euro?

Met de Orbis in Machina lanceert het Zwitserse horlogehuis Roger Dubuis een creatie van contrasten met een expressief tourbillon design. De voorzijde van het horloge imponeert met gedurfde en moderne techniek. De saffierglazen kastbodem onthult traditioneel vakmanschap. De mechanische innovatie weerspiegelt Hyper Horology.

De complexe, centrale flying tourbillon is de eyecatcher van de nieuwe Orbis in Machina. Contrasterende, concentrische cirkels in roségoud en grijs tonen de seconden, minuten en uren. De cirkels variëren in hoogte om een dynamisch en esthetisch 3D effect te realiseren. De onconventionele, opengewerkte wijzers zijn op kogellagers gemonteerd.
Het eigentijdse, ambachtelijke horloge is voorzien van een geavanceerd en geskeletteerd RD115 manufactuur uurwerk met een gangreserve van 72 uur. De monotourbillon garandeert uiterste precisie. De onderste tourbillon kooi is van anti-magnetisch, lichtgewicht titanium en de bovenste kooi van gepolijst kobaltchroom.

Roger Dubuis heeft de indrukwekkende 45 mm kast en de markante lunette van de exclusieve Orbis in Machina uitgevoerd in 18 karaat roségoud. De stijlvolle quick release band is van zwart kalfsleer. Het Haute Horlogerie model draagt het prestigieuze ‘Poinçon de Genève’ keurmerk en is een Limited Edition van slechts 88 exemplaren waarvan je er zeker eentje kan krijgen bij juwelier Prosper in Brussel.

You May Also Like

Met deze Lamborghini padelracket ben jij het mannetje van de padelbaan

Een padelracket voor snelle mannen Padelrackets? Dan kom je al gauw uit bij Osaka, ...

Giulia GTA: de opmerkelijke terugkeer van een Alfa Romeo-legende

Wat een bom! Tijd om terug een afspraak te maken op Balocco, oftewel het ...

Eindelijk! De nieuwe Porsche Turbo S

En nu centjes tellen… Wij zijn nog niet bekomen van onze longdrive met de ...