Kerels, met deze foto’s scoor je bij haar niet op datingapps

Wil je succes, vermijd dan deze foto’s

Datingapps, ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe scoor je nu die grote liefde van je leven of jouw hete Tindermatch-nacht? Het begint natuurlijk met de juiste foto. Dat is ook het eerste wat jouw potentiële partner te zien krijgt en waar zij instant beslist links of rechts te swipen. Maar welke foto moet je nu nemen? Wél, kort onderzoek leert dat vrouwen deze foto’s haten. Wil je dus succes op een dating-app, dan kan je deze foto’s best vermijden…

1 De visser-foto 

Ok, bij jouw vrienden kan je flink uitpakken dat je een dikke vette paling uit het meer hebt gelepeld, je gladde paling zal in de broek blijven als je deze foto’s op een datingapp zet. Zo hebben de meeste vrouwen het niet zo begrepen op mannen die liggen te pronken met hun visvangsten. Wil je dus een mooie chick binnen hengelen, laat die visvangst dan maar in een geheim mapje in je smartphone zitten.

De onzichtbare kerel-foto

Wil je scoren, moet je natuurlijk ook zichtbaar zijn. Mannen die alleen maar foto’s van dieren, natuur, auto’s, steden, … plaatsen en geen enkele glimp van zichzelf tonen, zijn op voorhand verloren. Zo wil elke vrouw natuurlijk wel weten wat vlees ze in de kuip hebben. Er moet een reden zijn als je jezelf niet wilt tonen op foto, toch? Althans, zo denkt zij…

Waar is Wally-foto

Veel vrienden hebben is tof en bewijst dat je een joviaal en sociaal beestje bent. Toch opletten. Plaats je alleen foto’s van jou en jouw vrienden wordt het moeilijk. Eerst en vooral omdat ze in de toekomst ook graag aandacht wilt en jou ook eens voor haar alleen wilt én dat ze ook graag weet wie van die tien rekels diegene is waarvoor ze naar de juiste kant moet swipen. Voor foto-spelletjes à la ‘Waar is Wally’ heeft ze ongetwijfeld geen zin. Swipen moet vooruit gaan, weet je wel?

De narcist-foto

Uitpakken met je afgetraind lichaam, selfies uit zeven verschillende hoeken nadat je net naar de kapper bent geweest of een foto waar je je biceps kust? Laat het gaan. Mannen die té zelfzeker overkomen en er graag mee uitpakken hoe blij ze met zichzelf zijn worden niet direct aantrekkelijk gevonden… buiten misschien die Ex On The Beach-chicks met het IQ van een vlieg die achteruit vliegt gerekend.

De ik-heb-veel-vrouwelijke-vrienden-foto

Hoe goed jij het ook kan vinden met verschillende vrouwen, het is dansen op een slappe koord. Andere vrouwen vinden het niet zo leuk dat je veel optrekt met veel andere vrouwen. Concurrentie, snap je? En voor jezelf… niks zo verschrikkelijk als in de friendzone te zitten, toch?

Bron: gewoonvoorhem
Foto’s: Unsplash/Pexels

 

You May Also Like

Op deze leeftijd heb jij de beste seks van je leven

We hebben nog tijd Of er nog een leven is na je dertig? Tuurlijk, ...

Met deze vijf datingapps scoor jij dit jaar een lief

Neen, het hoeft niet altijd Tinder te zijn Daten anno 2023? Daar wij in ...

Vrouwen zijn gelukkiger bij lelijke mannen

Soms kan het lezen van een artikel, je een stevig oppepper geven. Zo lazen ...