Dit zijn de heetste ‘Tussen-de-lakens-trends’ voor 2023

Aldus de internationale erotische shop Lovehoney 

Dat ook 2023 een trendy jaar tussen de lakens mag worden. Goei voornemen toch? Wél, als we de internationale erotische shop Lovehoney mogen geloven zijn er een heleboel trends die een ‘frisse wind tussen de lakens’ zullen doen waaien. En nee, dan hebben we het niet over mannen die last hebben van wat flatulentie of vrouwen over hun ‘foefscheetjes’. Wat dan wel? Wél, dit!

Meer intimiteit!

het motto? ‘De reis is belangrijker dan de bestemming’. Ok, uiteraard wilt iedereen de bestemming (climax) bereiken maar het gaat er vooral om meer bewust te worden van het (eigen) lichaam, je mentale welzijn en je dus meer ontspannen, zonder druk (dat vaak de boosdoener is die het doet mislukken) om te presteren de liefdesdaad in te stappen. Zie het als een ‘seksuele mindfulness’ waarbij je alles rondom even vergeet en je concentreert op de lichamelijk sensaties die je ervaart.

Minder taboes! 

2023 wordt een seksueel revolutionair jaar. Taboes verdwijnen en onderwerpen als seks, masturbatie en menstruatie bij vrouwen worden op een toegankelijke manier besproken. Vooral de lgbtq+-gemeenschap en sociale mediaplatformen als Tiktok en Instagram zullen hierin een erg grote rol spelen. Zo wees onderzoek uit dat maar liefst 39 % van de jongeren tussen 18 en 24 jaar over masturbatie leerden door middel van deze kanalen.

Slimme seksspeeltjes

Daar waar gewone vibrators of stimulators het nog altijd erg goed doen in verkoop zijn het vooral de slimme seksspeeltjes die de wereld gaan veroveren. Deze kunnen aan de hand van bijvoorbeeld jouw smartphone en/of app ook of afstand bediend worden. Het wordt dus niet alleen pittiger in de slaapkamer.

Anale seks

Ondanks het taboe is dit toch een erg gevoelige erogene zone bij mannen én vrouwen. Volgens Lovehoney is 2023 het jaar waarin mensen anale seks gaan (her)ontdekken, zonder schaamte. Hoe vat je de koe bij de horens? Dat las je al hier.

Praise kink

‘Praise what’? Wél, Praise the Lord want dit is een manier om de wereld van links te verkennen. Het verwijst naar iemand die seksueel genot haalt uit geprezen worden tijdens seks of voorspel. Niet toevallig is deze term vooral bekend geraakt door TikTokkers die veel filmpjes postten over dit onderwerp. Zij die dus nog geen TikTok hebben, snel aanmaken want het is duidelijk dat hier nieuwe trends het levenslicht zien.

Foto’s: Unsplash

 

You May Also Like

Kamping Kitsch Club ‘You Never Woke Alone’ snelt in recordtempo naar uitverkochte editie

Sorry, wokers. It’s only the beginning Het gaat hard voor Kamping Kitsch Club. Het grootste ...

De nieuwe SmegAR app, voor iedereen met oog voor design

Smeg tovert virtuele 3D keukentoestellen in je huis De tijd dat keukens en keukentoestellen ...

Twee kerstcadeaus voor de stijlvolle man

Inspiratie nodig?  Wordt ook jij gek van de vele lijstjes die je moet invullen ...