Werelds Valentijnsweekendje in eigen land?

Valentijn!

Tot in de verste uithoeken van de wereld vallen wonderlijke hotels te ontdekken. Van de infinity pool tussen de boomtoppen in Indonesië tot die heerlijke chalet met knisperend haardvuur in de bossen van Vancouver. Echter, om heerlijk te genieten van valentijn, nieuwe plekjes te ontdekken en even heerlijk te deconnecteren, hoef je het niet zo ver te zoeken. Ook in eigen land zijn er meer dan genoeg hotels die je van je sokken blazen, vervolgens in de watten leggen en je pamperen.

Wentel je in de Belgische gastvrijheid, geniet en ga coronaproof op stap in eigen land. Wij selecteerden alvast 3 lokale pareltjes uit de Connections Nearby Collection.Slechts een kleine greep uit een fantastisch aanbod aan ‘local heroes’. Niet twijfelen: doen!
Hotel Eburon in Tongeren
In de voetsporen van Ambiorix? Trek naar Tongeren, duik de geschiedenis in en komt tot rust in Hotel Eburon. Minimalistisch, stijl- en klassevol. In dit prachtige hotel geniet je optimaal van de streek. Dit hotel bezoek je niet, dit hotel beleef je!

Martin’s Klooster in Leuven
Hartje Leuven overnachten in een klooster? Check! Geniet van de historische setting om vervolgens op ontdekkingstocht te trekken in het centrum. Hier slaap je heerlijk in een geraffineerde setting. Leuven leeft, dat merk je al snel.

Pillows City Hotel Brussel
Dit elegante hotel in onze hoofdstad heeft heel wat troeven in handen. Het hotel doet je denken aan een elegante living, maar dan wel op luttele meters van het centrum van Brussel. Een hotel dat je koestert en een goed bewaard geheim is.

Boeken doe je HIER.

Foto’s: Pixabay/Connections
Cover: Pexels

You May Also Like

Twee kerstcadeaus voor de stijlvolle man

Inspiratie nodig?  Wordt ook jij gek van de vele lijstjes die je moet invullen ...

MenStyle op de launch van GreenMobility

Scandinavische vloot met elektrische deelauto’s nu ook in Antwerpen en Gent… Of wijzelf meer ...

Huidproblemen? Dit kan CBD op de huid smeren voor je doen

Het is weer zomer, een tijd dat we met zijn allen lekker van het ...