Over the top: een gouden en krokodillen-lederen PlayStation 5

Iemand nog anderhalf miljoen liggen?

Een ticketje Midden-Oosten, dat lijkt ons de eindbestemming van deze door Caviar gepimpte PlayStation 5. Na een reeks gouden Apple AirPods en een gouden Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition is het de beurt om Sony’s eeuwige garantie op succes onder handen te nemen.

Resultaat? Een meer dan twintig kilo zware console die gehuld is in een 18-karaats jasje (gemaakt uit acht platen goud) en een in krokodillen lederen opgetrokken controller die ook bezet is met een 18-karaats gouden touchpad. De naam? De PS5 Limited Edition Golden Rock.

Kostprijs? Als we de prijs van het goud er even bijnemen en de exclusiviteit van dit speeltje onder de lope nemen, zou het rond het anderhalf miljoen euro moeten liggen. Oh ja, komende donderdag is er zes miljoen te winnen met de Super Lotto. Denk maar eens na wat je met die andere 4,5 miljoen gaat doen…

You May Also Like

Eindelijk, een versie Monopoly voor echte losers

Wie is een echte loser of een slechte verliezer? De eindejaarsperiode is ingezet en ...

The Sky is the Limit: BMW M850i Night Sky Individual

Letterlijk en figuurlijk!  Gisterennacht werd de M850i Night Sky Individual voorgesteld. Niet toevallig de nacht ...

Met deze 5 tips word jij een poker professional

Met (online) poker valt heel wat geld te verdienen. Kijk maar naar landgenoot Kenny ...