Over the top: een gouden en krokodillen-lederen PlayStation 5

Iemand nog anderhalf miljoen liggen?

Een ticketje Midden-Oosten, dat lijkt ons de eindbestemming van deze door Caviar gepimpte PlayStation 5. Na een reeks gouden Apple AirPods en een gouden Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition is het de beurt om Sony’s eeuwige garantie op succes onder handen te nemen.

Resultaat? Een meer dan twintig kilo zware console die gehuld is in een 18-karaats jasje (gemaakt uit acht platen goud) en een in krokodillen lederen opgetrokken controller die ook bezet is met een 18-karaats gouden touchpad. De naam? De PS5 Limited Edition Golden Rock.

Kostprijs? Als we de prijs van het goud er even bijnemen en de exclusiviteit van dit speeltje onder de lope nemen, zou het rond het anderhalf miljoen euro moeten liggen. Oh ja, komende donderdag is er zes miljoen te winnen met de Super Lotto. Denk maar eens na wat je met die andere 4,5 miljoen gaat doen…

You May Also Like

Technogym en Dior laten je fitnessen in stijl

Een loopband, een multifunctionele fitnessbank en een wellnessbal. Wat als het Technogym Research and ...

ThinkPad™ Z-serie introduceert een nieuw uiterlijk voor het iconische merk

Lenovo™ kondigt met veel plezier een nieuwe serie ThinkPad-laptops aan met verbluffende, vooruitstrevende designs ...

Een icoon herboren: Bang & Olufsen brengt de nieuwe Beosound A1 uit

Music Maestro… Bang Olufsen heeft afgelopen week de Beosound A1 2e generatie uitgebracht, de ...