Over the top: een gouden en krokodillen-lederen PlayStation 5

Iemand nog anderhalf miljoen liggen?

Een ticketje Midden-Oosten, dat lijkt ons de eindbestemming van deze door Caviar gepimpte PlayStation 5. Na een reeks gouden Apple AirPods en een gouden Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition is het de beurt om Sony’s eeuwige garantie op succes onder handen te nemen.

Resultaat? Een meer dan twintig kilo zware console die gehuld is in een 18-karaats jasje (gemaakt uit acht platen goud) en een in krokodillen lederen opgetrokken controller die ook bezet is met een 18-karaats gouden touchpad. De naam? De PS5 Limited Edition Golden Rock.

Kostprijs? Als we de prijs van het goud er even bijnemen en de exclusiviteit van dit speeltje onder de lope nemen, zou het rond het anderhalf miljoen euro moeten liggen. Oh ja, komende donderdag is er zes miljoen te winnen met de Super Lotto. Denk maar eens na wat je met die andere 4,5 miljoen gaat doen…

You May Also Like

Kamperen met een Skoda Enyaq? Dat doe je met een Enyaq FestEval

Laat Pukkelpop, WeCanDance of Kamping Kitsch maar komen  Roadtrippen met een elektrische auto? Het ...

3 doe-het-zelf YouTube-kanalen die je moet volgen

Je agenda stond misschien al vol met leuke herfstactiviteiten, maar door de nieuwe coronamaatregelen ...

Daag je vrienden uit voor een potje online poker

Je sociaal leven hoeft niet op een laag pitje gezet te worden, zeker niet ...