Derde Butcher’s Store uit de startblokken geschoten op Antwerpse Zuid

Een waar genot voor de echte vleesliefhebber

Butcher’s Store Antwerp City South is er helemaal klaar voor en gooide gisteren, 17 september, de deuren open in de Museumstraat op het Antwerpse Zuid. Na de Butcher’s Store in Hove en die in de Antwerp City Brewery, wordt dit de derde Butcher’s Store. “We spelen helemaal in op de identiteit van ’t Zuid en garanderen hier alle vleesliefhebbers een uitzonderlijke en pure smaakbeleving”, klinkt het bij het team van Luc De Laet en Peggy Van Haver.

 

Het ambacht van slager terug naar de essentie brengen, blijft de missie waar De Laet & Van Haver meer dan ooit op inzet. “We trekken die lijn volledig door op de nieuwe locatie. De passie voor vlees zit in ons bloed. Daarom lukt het ons om elke vleesliefhebber zo’n uitzonderlijke en pure smaakbeleving te garanderen.

De derde Butcher’s Store op het Antwerpse Zuid is zoveel meer dan even naar de slagerij om de hoek gaan. We verleiden op een inspirerende plek met een uitgebreid aanbod aan verfijnde ambachtelijke charcuterie van de Butcher’s Craft, dry aged rundvlees, varkensvlees, gevogelte, bereide maaltijden…De focus ligt op liefst 16 Europese excellente runderrassen, zorgvuldig uitgekozen en steeds met een uniek verhaal. Net als in de andere Butcher’s Stores doen we dit allemaal op een goedlachse manier en met een flinke dosis rock-’n-roll.

 

Natuurlijk gaan we steeds op zoek naar nieuwe ontdekkingen die we dan met veel plezier zullen delen.
En we introduceren in de winkel ook Kaasaffineurs Van Tricht, onze buren bij brouwerij De Koninck waar we al jaren mee samenwerken. De experts bij Van Tricht selecteerden speciaal voor Butcher’s Store een mooi assortiment kwaliteitsvolle kazen; een heerlijke aanvulling op ons aanbod met vlees.”

Het plan om op ’t Antwerpse Zuid te landen, was al langer een ambitie. “Maar het aanbod van De Koninck, om in de Antwerp City Brewery een zaak te openen, kwam er eerst tussen. Drie jaar later zie ik hier nog steeds een bijzondere opportuniteit voor een kwaliteitsslager zoals wij”, zegt Luc De Laet, “er zijn hier amper beenhouwerijen te vinden. Wij brengen onze bewuste en ongekende smaakbeleving graag steeds zo dicht mogelijk bij elke Antwerpenaar. Dit is een levendige buurt, in volle ontwikkeling met Nieuw Zuid, waar consumenten echt nog op zoek gaan naar een bepaalde ‘experience’. Geheel op het ritme van dit stadsgedeelte – met latere openingsmomenten dus – zal de Butcher’s Store Antwerp City South hen mee op verkenning nemen in onze ambachtelijke wereld van
puurheid en kwaliteit.”

You May Also Like

Sergio Herman blijft Antwerpen veroveren, nu met “Le Pristine”

Iemand een hongerke of een dorstje? De laatste maanden heeft het kernteam van Le ...

Culinaire Ambiance gaat volledig digitaal met lancering AI-souschef

Culinaire content voor iedereen toegankelijke maken! Soit, het thuisfront hoeft dit niet te weten ...

Ticketverkoop Kamping Kitsch Club: ‘You Never Woke Alone’ start op 1 maart

YOU NEVER WOKE ALONE Kamping Kitsch Club, het grootste pretpark voor volwassenen van de ...