MenStyle On Tour: pop-up Deli Antwerp by Sergio Herman & Syrco Bakker

Wij hebben geproefd en (uiteraard) goed bevonden!

FoodFest opende gisteren ‘Deli’, een exclusieve pop-up in Antwerpen Zuid! Een tijdelijke shop waar takeout gerechten van Pure C, Blueness, AIRcafé, Frites Atelier, AIRrepublic en een brede selectie aan lokale producten zullen worden verkocht. Bezielers achter dit project zijn niemand minder dan sterrenchefs Syrco Bakker & Sergio Herman.

Dat tijdens de huidige en intense periode de chefs/ondernemers inspiratie moesten vinden om op een nieuwe manier te ondernemen is een feit. Hun restaurants werden gesloten en ook FoofFest, het jaarlijkse culinaire evenement en combi van food, drinks, music en talks te Cadzand Bad, werd uitgesteld tot 2021. Deli werd geboren.

“Deli is eveneens onze manier om een platform aan lokale boeren, merken en ondernemers te geven, door een brede selectie producten aan te bieden. Lokale producenten kregen door de huidige situatie terecht de nodige belangstelling de voorbije periode. In samenwerking met #Boerentrots – de beweging met een hart voor boeren – zetten we wekelijks een boer zijn pure producten en stiel in de kijker. Ook in de gerechten wordt gebruik gemaakt van de lokale voedselproducten. Voor ons een vanzelfsprekendheid waarmee we de Deli klanten willen inspireren ook #Boerentrots te worden”, aldus Sergio en Syrco.

Reserveren is niet mogelijk. Ze werken enkel met walk-by takeout. Deli is open vanaf nu t.e.m. 31 juli 2020, elke woensdag t.e.m. zondag van 12u tot 22u. Het menu en meer info vind je op de website of op de Foodfest sociale media kanalen @foodfest.eu.

Nog een extra tip…de restaurants geven online binnenkort ook al een preview van volgende gerechten: @official.blueness ramen noodles, @airrepublic vissoep, @aircafé_cadzandbad de #foodfest pasta puttanesca en indo nasi “Syrco” van @restopurec.

 

You May Also Like

Menstyle on tour: Opening L'épicerie du Cirque Under The Palm Trees

En neem de ‘Under The Palm Trees’ maar heel letterlijk! Binnen een tijdspanne van ...

poelaert-justitiepaleis

Rooftop challenge : Justitiepaleis Brussel

Het Brusselse justitiepaleis…welke landgenoot kent het mastodont van onze hoofdstad niet ? Het is ...

MenStyle On Tour: F1 Spa met Alfa Romeo Team Stake

Opnieuw iets van onze bucket list afgevinkt Zin in een weekendje F1 in Spa ...