18 mei 00:01, de eerste post-Corona-tattoo is een feit!

West-Vlamingen zijn ‘deuredoenders’ (voor de Antwerpenaren: dat zijn mensen die altijd blijven verder werken, al was het maar op de zenuwen). Met de lockdown die het land in een ijzeren greep hield, kwam alles tot een stilstand. Ook de tattoobusiness, de sector waar we vlijtig met naald en inkt het lichaam ombouwen tot een kunstwerk, lag compleet op zijn gat.

Driewerf hoera want maandag 18 mei werd de dag van fase 2 (of was het 2B? Misschien was het toch 4,5? Geen kat die er nog wijs aan uit raakt), de fase die ons na de lockdown opnieuw wat meer vrijheden kon geven. Ook de tattoo artiesten mochten opnieuw aan de slag en dat moesten ze in het West-Vlaamse Kortrijk geen twee keer zeggen. Klokslag 00:01hr opende Tattoo Mike (die we uit een ver verleden nog kennen als verleider tijdens de eerste aflevering van Temptation Island) de deuren van zijn shop om er de eerste post-corona-tattoo van het land te zetten.

Thomas, het slachtoffer van dienst, koos voor een uiterst trendy motiefje van een zeepaard op de kuit. Tot grote tevredenheid merkte hij dat Mike, ondertussen toch stilaan een oude knar, toch nog steeds kon rekenen op soepele gewrichten en een uiterst flexibele pols.

Mike, niet verlegen van een stunt (hij bood ooit een gratis tattoo aan voor de eerste dame die naakt zijn shop binnen stapte) en al helemaal niet te beroerd om de politieke situatie op de korrel te nemen (check vooral zijn dagelijkse badnieuws op facebook) wilde hiermee voor één keer niet uithalen naar het beleid. HIj wilde gewoon de eerste zijn, mission accomplished!

Oh en beste vrienden uit Antwerpen, in Roeselare – dat is OOK West-Vlaanderen – opende de eerste barbier van het land na de lockdown de deuren. Om 00hr01 vlogen de eerste lokken coronabaard er al in het rond.

You May Also Like

The Sky is the Limit: BMW M850i Night Sky Individual

Letterlijk en figuurlijk!  Gisterennacht werd de M850i Night Sky Individual voorgesteld. Niet toevallig de nacht ...

Fris het bos in met DSQUARED2 WOOD ORIGINAL

WOOD ORIGINAL, de nieuwe geur voor hem DSQUARED2, opgericht door de tweelingbroers Dean en ...

MenStyle Real Estate: ‘Blijven Slapen’-villa (€2.875.000)

De villa voor een echte baas… Fans van het VTM2-programma ‘Blijven Slapen’ hebben zich ...