Maak kans op een gratis boeket of een ander cadeautje

Een geweldige zomer? Daar hoort een barbecue, een goed flesje wijn en aangenaam gezelschap bij. Chillen bij vrienden met een zwembad of gezellig dineren op een terrasje. Heerlijk toch? Natuurlijk kun je niet met lege handen komen aanzeilen. Ben je op zoek naar het geschikt cadeau om mee te nemen voor de gastheer/vrouw? Neem eens een kijkje bij Greetz, keuze zat. 

 

Greetz is een Nederlandse webshop met een Belgische poot waar je heel wat leuke cadeautjes kunt vinden. Voor elke gelegenheid! Omdat ze razendsnel leveren kun je ook nog last minute wat op de kop tikken. 

Drank en bloemen

 

Twee evergreens waar je nooit wat mis mee kunt doen? Een zomers boeketje voor de gastvrouw en een uitstekend flesje drank voor de gastheer. Omdat we in de bovenste schuif liggen bij de rekels van Greetz mogen we van beide eentje weggeven. 

Maak kans op een cadeautje

 

Wil je kans maken op een leuk boeket met een wenskaart ter waarde van 45 euro? Vul dan het onderstaande formulier in. Ook als je kans wilt maken op een ander cadeau ter waarde van 20 euro, bijvoorbeeld een flesje wijn, geef dit dan even mee in het onderstaande formulier. Op 26 juli maken we de winnaar bekend!

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

August 17th whisky mag niet ontbreken op de feesttafel

August 17th op December 24th… Augustus of december? Een goede whisky slaan we nooit ...

The Sky is the Limit: BMW M850i Night Sky Individual

Letterlijk en figuurlijk!  Gisterennacht werd de M850i Night Sky Individual voorgesteld. Niet toevallig de nacht ...

Deze Bugatti pooltafel is de eyecatcher van jouw mancave

Hier wil je niet in het laken stoten We bekennen, wij zijn grote fan ...