Menstyle On Tour: BOO(S)Tcamp Motorola One

Bloed, zweet en tranen…

Of we zin hadden in een avondje workout, (Thai-)boksen, healthy food & drinks terwijl we de allernieuwste en meest gesofisticeerde smartphone van Motorla konden testen? We’re in…en zo stapten we vol goesting in onze trainingsoutfit de fantastisch ingerichte Sportclub Het Eiland in Antwerpen binnen. Fantastisch ingericht? Denk aan een donker oude ‘warehouse’ met vintage (toch) nieuwe toestellen…het zou zo maar eens net uit ‘The Bronx’ geplukt kunnen zijn.

Na een hartelijke verwelkoming en korte technische briefing over wat het toestel allemaal kan, stelde de ambassadrice van de Motorla One, fitgirl en ons aller gekend Elise Van de Meulebroucke zich even voor alvorens zij ons mee op boo(s)tcamp nam.

Wat hebben we geleerd? Dat we als voetballer veel te korte spieren hebben, dat we nog niet 30% zo lenig zijn als Elise en dat Thaiboksen best wel een zware sport is.

En wat hebben we geleerd van de Motorola One? Wél, dat deze draait op Android One (dé referentie onder Android-gebruikers), een camera een Google Lens met Al-ondersteuning is, de batterij een volledige dag meegaat en je deze op 20 minuten met een Turbo Charger volledig terug oplaadt. De features kunnen niet beter uitgelegd worden dan in het filmpje van Elise waarin zij haar ervaringen op geniale wijze deelt.

Meer foto’s van deze Bootcamp vind je op de Facebookpagina van Motorola.

You May Also Like

Ellen Leysen is klaar voor de 24u van Zolder (Interview)

MenStyle en racen? Het is een steeds vaker voorkomend topic. Naast de 24u van ...

Autowereld ‘Supercar Story’ gaat laatste week in met een bom

Of zelfs een paar… De tentoonstelling Supercar Story overtreft de stoutste verwachtingen. Met meer ...