Heerlijk stomende video Marissa Galle kruidt Hunkemöller Blogger Awards

Wij, de redactie van Whatmatters, en toch wel een toonaangevend platform als het gaat om mode, bloggen,…zijn niet genomineerd voor de Hunkemöller Blogger Awards. Voor jullie allemaal denken dat wij hierom teleurgesteld zijn, kunnen we niet anders dan stellen dat dit geheel terecht is. Wij zijn mannen en het zou maar straf zijn moesten we in Hunkemöller rondhollen. Onze aandacht werd vooral gevestigd op de categorie ‘Lingerie’, we blijven dan ook mannen natuurlijk en op onze redactie zijn we er na anderhalf jaar nog steeds niet uit of we billen- of borstenmannen zijn. Elk excuus is dus goed om het wat nader te bekijken. Wij stellen alvast onze favoriete voor. Niet alleen omdat ze er bijzonder fruitig uitziet, ook omdat ze kosten noch moeite gespaard heeft om zich in de kijker te zetten. Met een heerlijk mooie film, mede mogelijk gemaakt door haar bekende vriend, Frank Molnar, troeft ze alle concurrenten af. Tijd voor ons om ze even op te zoeken en wat vragen te laten beantwoorden.


Dag Marissa, stel je eens kort even voor?
Hey, ik ben een goedlachse chick die weet wat ze wil in het leven. Ook iemand die impulsieve beslissingen kan nemen om doelen te bereiken. Verder ben ik al één jaar aan de slag als fulltime lifestyle&beauty blogger en model, daarnaast heb ik ook nog mijn eigen beauty salon gespecialiseerd in nagelstyling en wimperextensions. Ik werk vooral met het merk Gelish uit Amerika.

En na 1 jaar al genomineerd worden, sterk werk! Kunnen wij nog veel van leren. Soit, hoe zijn ze bij u terecht gekomen?
Wel, in de aanloop van deze awards konden mensen hun favoriete blogger opgeven. Ikzelf was op reis en heb er niet zoveel van gemerkt, tot ik een mailtje kreeg dat ik geselecteerd was. Anderen hadde me dus goed gepromoot! (lacht). Nadat ik even informeerde wat juist de bedoeling was en besefte dat dit een uitgelezen kans is, ben ik er volop voor gegaan!

Met de video als ultiem middel op weg naar die award…
Laat ons hopen! (Lacht) Toen ik de mails kreeg, heb ik direct printscreens genomen en deze doorgestuurd naar Frank. Samen zijn we dan creatief aan het werk gegaan en wisten we hoe we het gingen proberen aan te pakken. De award winnen zou uiteraard super mooi zijn maar met hetgeen we nu al gedaan hebben en de vele positieve reacties die ik gekregen heb ben ik al super blij en was het een eer om deel uit te maken van de genomineerden. Zodra het lingeriesetje van Hunkemöller geleverd was, hebben we dan ook een shoot geregeld in La Reserve in Knokke (hotel nvdr) en hebben we in een paar uur deze mooie clip gemaakt en gemonteerd.


Over Frank gesproken…wat heeft hij wat andere mannen niet hebben? Of wat maakt dat jij verleid bent?
Frank is naast mijn vriend ook mijn buddy, lover, bff, avonturier.. samen vullen we elkaar perfect aan. Je moet tenslotte dag in, dag uit met elkaar samenleven. Frank is creatief, zit boordevol ideeën en met hem is het nooit saai. Ik heb die variatie ook nodig! Mensen met zin voor initiatief, daar heb ik het wel voor. Heelder dagen thuis zitten niksen is dan ook niet aan ons besteed!
Waar zijn jullie dan vaak te vinden?
De cinema! (lacht). Daar zitten we wekelijks één tot twee keer. Frank wil gewoon elke film gezien hebben en ik vind dat ook wel tof. Mag ik je eens iets geks vertellen?

Laat u gaan!
Zelfs op vakantie in de VS zijn wij drie keer naar de bioscoop gegaan. Mensen moeten gedacht hebben dat we ons verveelden!
En buiten de cinema…
Gaan we vaak eten met vrienden en na al dat eten moet ik uiteraard ook in shape blijven dus gaan we ook samen sporten. Citytrippen behoort ook wel tot onze favorieten, photoshoots worden er ook tussen verwerkt maar we hebben niet echt een vaste spot, als er iets nieuws is, gaan we dat zeker altijd ontdekken. Voornamelijk dan in Antwerpen. Frank houdt ook erg van pretparken, wat we dan ook een paar keer per jaar bezoeken en wonder bij wonder … shoppen!
Wat zijn je ambities nog?
Ik zie wel wat er op mij afkomt. Momenteel amuseer ik mij te pletter met het bloggen en dat zie ik mezelf dan ook nog wel lang doen. Mensen die reageren, je tips lezen of zelf vragen stellen…daar doe ik het voor. Het is echt tof en geeft heel veel voldoening als je anderen inspireert. Dus we zien wel…misschien vertrekken we op een dag wel met alles naar het buitenland. Zowel Frank als ik willen wel in het buitenland wonen. Wie weet pakken we op een dag gewoon ons koffer en zijn we weg.

Mooi! Maar voor je hier met de Award gaat lopen naar het buitenland, hebben we nog 3 vluggertjes…(Frank, maak u niet ongerust, wij zijn deftige kerels)…
Shoot!

Het mooiste aan mezelf vind ik…mijn borsten!

Ik vind mezelf heel sexy als ik…rondloop in lingerie. Ik heb thuis nooit kleren aan en ik, en vooral Frank, vindt dat geweldig!

Size Does/Doesn’t Matter?
Dat is te zien in welke context! Volstaat dit als antwoord?

Ja want we kunnen niet wachten om te gaan kijken naar jouw heerlijke clip. Mannen, bekijk  hieronder deze clip, stem haar HIER naar die felbegeerde award, volg deze knapperd ineens ook op Instagram en ga een kijkje nemen op haar SITE! 4X DOEN! Waarom? Echte mannen weten waarom! 

Credits: Frank Molnar/Marissa Galle
 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XLIX: Lisa Tuerlinckx

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Vlaamse Pareltjes LV (55): Joyce Hermans

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...

Vlaamse Pareltjes LIII (53): Jozefien Sommerijns

Vlaanderen boven! Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...