Dorstig weer in aantocht? Dan reken je op SodaStream met dank aan een nieuwe smaaklijn!

Verfrissend, fruitig drankje en dit zonder toegevoegde suikers

Het wordt zomer en dan moet het vochtgehalte op peil gehouden worden. En omdat dat niet per sé altijd met drank, lees als alcohol, moet, zijn er ook andere, verfrissende alternatieven. Zo blijft
SodaStream, het toonaangevende merk voor het zelf bereiden van bruisende drankjes, haar smakenassortiment verder uitbreiden. Na de populaire frisdranksmaken Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP en Mirinda (en hun Zero-varianten), kunnen consumenten nu ook verfrissende dranken bereiden met de gloednieuwe Classics-fruitsmaken van SodaStream: Pink Grapefruit (pompelmoes), Red Berries (rode bes) en Orange Mango (appelsien-mango) en dit, summerbody in het achterhoofd, zónder suiker.

De nieuwe smaaklijn is dus ideaal om je eigen limonades deze zomer te creëren, of om uit te pakken met verrassende mocktails/cocktails tijdens het tuinfeest met vrienden. Met de smaken van SodaStream kan je tot wel 9 liter verfrissende dranken bereiden, op elk gewenst moment. Gewoon kraantjeswater bruisend maken met een SodaStream-bruiswatertoestel, een smaak toevoegen en klaar! Een plezierige manier om gehydrateerd te blijven en dit op een duurzame manier want de smaakflesjes zijn gemaakt van 100% gerecycleerde rPET.

De nieuwe SodaStream Classics-fruitsmaken zijn verkrijgbaar in de webshop van SodaStream en bij Colruyt. De prijs: 5,99 euro. Kan je niet voor sukkelen, toch?

You May Also Like

Win een citytrip naar Parijs voor twee!

Uiteraard geldig na het Corona-tijdperk!  Days of Poker, de online Chinese poker app, zit ...

Een verleidelijke en halfnaakte Luna Stevens tegen jouw muur? Het kan!

Scoor nog snel haar nieuwste jaarkalender Voor de pretoogjes van menig man nu al ...