Loopt KDB binnenkort met deze Jacob & Co Epic X Manchester City rond de pols?

Het zou zo maar eens kunnen

Of Kevin De Bruyne een sponsorcontract heeft met een horlogemerk? Geen idee al is KDB zeker een horlogefan. Zo heeft de aanvoerder van onze Rode Duivels al minstens een Vacheron Constantin, een Audemars Piguet Royal Oak en twee gouden Rolex Daytona’s in de kluis liggen. Of er ook nog plaats is voor een Jacob & Co? Dat zou best kunnen want Jacob & Co. is aangekondigd als officiële partner van de Britse voetbalclub Manchester City.

Ter gelegenheid van dit prestigieuze samenwerkingsverband komt het luxe horlogemerk nu ook met een exclusieve serie limited edition horloges. Deze collectie, bestaande uit drie modellen, eert zo enkele historische momenten uit de rijke geschiedenis van de club.

Epic X Sport Edition Manchester City

Het eerste model uit de serie is de Epic X Sport Edition Manchester City. Dit vederlichte horloge uit robuust titanium en met een kast van 41mm heeft een wijzerplaat dat voorzien is van een opvallend driedimensionaal diamantpatroon waarop het logo van Manchester City geplaatst is op 6 uur. Op de achterkant van de saffierkristallen kast staat “The best team in the land and all the world’ gegraveerd. Onderhuids bevindt zich het JCHA01 kaliber uurwerk, dat zowaar een gangreserve van 70 uur belooft. De Epic X Sport Edition Manchester City is gelimiteerd tot 250 exemplaren. Kostprijs? 15.000 pond.

Epic X Chrono 44 Edition Manchester City

Wil je het iets groter, dan is er ook één van de twee varianten van de Epic X Chrono 44 Edition Manchester City. Onderhuids vinden we daar het geavanceerde en zichtbare Caliber JCAA05 automatische chronograafuurwerk terug. Ook hier vinden we op de achterkant dezelfde boodschap terug als bij de Epic X Sport Edition. Ook hier betreffen het limited editions. Eén variant combineert blauw keramiek met goud en is gelimiteerd tot 30 exemplaren, terwijl de volledig gouden uitvoering met slechts 20 stuks wereldwijd nog zeldzamer is. Ze kosten respectievelijk 37.000 en 50.000 pond.

Cristiano Ronaldo

Het is niet de eerste keer dat Jacob & Co. scoort op het voetbalveld. Zo is een van Jacob & Co’s grootste fans niemand minder dan Cristiano Ronaldo, ooit nog de targetspits bij concurrent en eeuwige rivaal Manchester United. Vorig jaar ontving de Portugees die ondertussen het mooie weer maakt in Saudi-Arabië nog uit handen van CEO Benjamin Arabov een Twin Turbo Furious ter waarde van 1,3 miljoen dollar.

Diezelfde Benjamin Arabov is trouwens in de wolken met de nieuwe samenwerking met Man City “Onze betrokkenheid bij de sportwereld groeit gestaag, vooral in het voetbal. Dit partnerschap met Manchester City biedt fans een unieke kans om onze luxe maatwerkproducten te ervaren, terwijl ze hun club en favoriete spelers ondersteunen.”

You May Also Like

Bentley Mulliner Bacalar…zo gaan er geen 12 in een dozijn

Of net wel… Het is en blijft iets uitzonderlijks, de Bentley Mulliner Bacalar. Deze ...

Dit is de waanzinnige en 350 miljoen dollar waardevolle autocollectie van Ralph Lauren

Dat is het equivalent van vele polo-paardjes Wie Ralph Lauren zegt, zegt al snel ...