Huawei lanceert de HUAWEI WATCH GT 5 serie

Huawei heeft afgelopen week de HUAWEI WATCH GT 5 serie geïntroduceerd, samen met een aantal andere nieuwe producten, waaronder de HUAWEI WATCH D2, HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition, en de HUAWEI MatePad Pro 12.2-inch en HUAWEI MatePad 12 X tablets.

HUAWEI WATCH GT 5 Series: Een nieuwe standaard in wearables

De HUAWEI WATCH GT 5 serie, beschikbaar in Pro- en Standaard-edities, is het hoogtepunt van de lancering en brengt de populaire GT-serie naar een hoger niveau. Deze vijfde generatie smartwatches combineert esthetiek en prestaties met een scherp design en geavanceerde materiaalkunde. De horloges zijn uitgerust met een krachtige batterij die tot wel 2 weken meegaat, en zit bomvol unieke innovaties.

Daarnaast introduceert de GT 5 serie het geheel nieuwe HUAWEI TruSense System, dat verbeterde sensoren en algoritmes bevat voor een snellere, nauwkeurigere en uitgebreidere gezondheids- en fitnessmonitoring. Ook de HUAWEI Sunflower Positioning System is nieuw, met een geoptimaliseerd GNSS-volgsysteem voor nauwkeurige navigatie tijdens buitensporten zoals hardlopen en fietsen. De Pro-modellen van de GT 5 ondersteunen zelfs pro-niveau sporttracking, waaronder golf, trailrunning en freediven, wat de smartwatch tot een veelzijdige keuze maakt voor sportliefhebbers.

Een stijlvol ontwerp voor dagelijks gebruik

De HUAWEI WATCH GT 5 Pro is verkrijgbaar in de maten 46mm en 42mm, en is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals luchtvaartwaardig titanium en nanokristal keramiek, die zorgen voor extra duurzaamheid en een premium uitstraling. Het horloge is ontworpen om naadloos over te gaan van een intensieve sportsessie naar een avond uit, en biedt ultieme veelzijdigheid in dagelijks gebruik.

Compatibiliteit en extra voordelen

Net als eerdere modellen is de HUAWEI WATCH GT 5 serie volledig compatibel met zowel Android- als iOS-smartphones, waardoor een breed publiek toegang heeft tot Huawei’s geavanceerde gezondheidstechnologie en sporttrackingfuncties. Gebruikers van de GT 5 Series krijgen ook drie maanden gratis toegang tot HUAWEI Health+, met exclusieve voordelen zoals begeleide meditaties, work-outs en ademhalingsoefeningen.

Andere productlanceringen: Innovatie in gezondheid en creativiteit
Naast de GT 5 introduceerde Huawei ook de HUAWEI WATCH D2, ’s werelds eerste smartwatch met ambulante bloeddrukmeting, gecertificeerd door de NMPA en MDR, evenals de HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition, met geavanceerde sport- en expeditiefuncties en een nieuw groen kleurontwerp.

Op het gebied van tablets werden de HUAWEI MatePad Pro 12.2-inch en HUAWEI MatePad 12 X aangekondigd, beide gericht op productiviteit en creativiteit, met innovatieve schermtechnologieën en hulpmiddelen voor digitale kunstenaars.

Alex Huang, Chief Marketing Officer bij Huawei Consumer BG, benadrukt de wereldwijde impact en toewijding van het merk aan innovatie. “We willen innovatieve producten aanbieden die mode en creativiteit combineren,” zegt Alex. “Huawei streeft ernaar een meer verbonden en warme wereld te creëren, waarin technologie het dagelijks leven verrijkt en mensen dichterbij elkaar brengt.

Prijs en Beschikbaarheid
De nieuwe HUAWEI WATCH GT 5 serie is wereldwijd beschikbaar vanaf 19 september, met prijzen vanaf €249. Voor meer informatie bezoek de officiële HUAWEI Store: https://consumer.huawei.com/be/.

Exclusief verkrijgbaar in België via de officiele retailpartners Mediamarkt en Coolblue.

Gebruikers van de HUAWEI WATCH GT 5 Series ontvangen drie maanden gratis toegang tot HUAWEI Health+, met exclusieve voordelen zoals work-outs, geleide meditaties en ademhalingsoefeningen. Nu ook tijdelijk met gratis FreeBuds 5i (t.w.v. 99 euro).

You May Also Like

MenStyle Valentijnstip: Leer je partner masseren bij Aspria

Valentijn vieren in stijl? Heerlijke locaties (Brussel, Hamburg, Berlijn Hannover, Milaan), de allernieuwste faciliteiten ...

Beter dan deze Porsche-garage wordt het niet

Met onder andere de 930 Turbo, 911T,  914, 924 Turbo, 964 en 9934 S in ...

Horlogehuis Roger Dubuis lanceert exclusieve Monotourbillon

Met extravagant design en superieure techniek is het Zwitserse Maison Roger Dubuis sinds 1995 ...