Chopard lanceert L.U.C Qualité Fleurier dress watch

Meer dan een stijlvol klokje

Het Zwitserse horlogehuis Chopard presenteert een nieuwe, luxe dress watch in duurzaam staal. Met zijn puur design is de L.U.C Qualité Fleurier een toonbeeld van ingetogen elegantie. Het stijlvolle en functionele horloge is voorzien van een zilverkleurige, monochrome sector wijzerplaat met een kleine secondewijzer op 6 uur. De klassieke wijzers en opgelegde uurindexen zijn rhodium-plated en lichtgevend. De comfortabele casual band is van bruin kalfsleer met beige stiksel.

De compacte kast van 39 x 8.92 mm is uitgevoerd in exclusief Lucent Steel™, een gerecycled en ultrabestendig staal met een superieure glans. Het Haute Horlogerie model draagt het prestigieuze en meest veeleisende keurmerk van de onafhankelijke Fondation Qualité Fleurier voor de uiterste precisie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en esthetische afwerking van het gehele horloge.

Het automatisch en chronometer gecertificeerd L.U.C 96.09-L uurwerk is volledig in de Chopard Manufacture in Fleurier ontwikkeld en vervaardigd. Het ultra-dun kaliber heeft een dikte van slechts 3.30 mm en een 22 karaat gouden micro-rotor. De twee gestapelde veertonnen realiseren een gangreserve van 65 uur. Door de saffierglazen kastbodem is het uurwerk zichtbaar.

De iconische L.U.C collectie is vernoemd naar horlogemaker Louis-Ulysse Chopard; in 1860 oprichter van het zelfstandige familiebedrijf. Het Maison Chopard verenigt traditie met innovatie en kenmerkt zich door ambachtelijk vakmanschap en grenzeloze creativiteit. De state-of-the-art ateliers in Genève en Fleurier staan onder supervisie van Co-President Karl-Friedrich Scheufele.

Oh ja, de prijs? 21.800 euro.

Meer info via www.chopard.com

You May Also Like

MenStyle Road Test: VW ID. Buzz Pro

Als er één test was waar we de afgelopen weken met heel veel spanning ...

Omega lanceert naar eigen zeggen meest gecompliceerde Speedmaster ooit

Eentje met een, uiteraard, stevig prijskaartje De bekendste Omega? Dat moet de Speedmaster zijn. ...

Vier gloednieuwe activiteiten voor op je Dubai to-do list

Madame Tussauds, Ain Dubai, Deep Dive Dubai & Museum of the Future Naast de ...