Een gloednieuwe Ferrari betalen met crypto? Hét kan (bijna)!

Na de VS volgt Europa

Ferrari breidt zijn betalingssysteem voor cryptovaluta vanaf eind juli uit naar zijn Europese dealernetwerk. Het debuut voor de Europese markt volgt op de succesvolle lancering van dit alternatieve betalingssysteem in de Verenigde Staten, minder dan een jaar geleden, om dealers te helpen beter in te kunnen spelen op de veranderende behoeften van klanten.

Tegen eind 2024 breidt Ferrari betalingen in cryptovaluta verder uit naar andere landen binnen zijn internationale dealernetwerk waar cryptovaluta legaal worden geaccepteerd.

Ferrari maakt gebruik van de expertise van verschillende bedrijven die actief zijn in de betalingssector voor cryptovaluta om de transactieveiligheid te garanderen. Deze oplossingen stellen dealers in staat betalingen te accepteren zonder dat ze cryptovaluta rechtstreeks hoeven te beheren, aangezien deze onmiddellijk worden omgezet in traditionele valuta. De oplossingen van de aanbieders maken ook de verificatie van de bron van fondsen mogelijk en beschermen transacties tegen prijsschommelingen gerelateerd aan wisselkoersen.

Inmiddels hebben de meeste Europese Ferrari-dealers het nieuwe betalingssysteem, als aanvulling op de traditionele systemen, al overgenomen of zijn bezig met de implementatie ervan.

Dus, voor wie een USB-stickje met daarop ‘vergeten’ Bitcoins zou terugvinden… je weet wat ermee te doen, toch?

Foto’s: Ferrari

You May Also Like

Ravissante pikante Marissa Galle vertelt ons alles over CES 2020

Naar jaarlijkse traditie… Ooit al gehoord van CES? Wél, zij die ons al een ...

Sinds wanneer kan je editen terwijl je filmt? Met deze app kan het NU!

Ben je die editor die elk filmpje zo aantrekkelijk mogelijk maakt? Dan hebben we ...