De MINI BIG LOVE BOAT gemist in Antwerpen? Geen probleem!

Hop naar Brussel!

Het was groot feest voor uw favoriete redactie afgelopen donderdag wanneer we op de opening van de MINI BIG LOVE BOAT te gast waren. Een avondje vol entertainment, eten, drinken, dansen en plezier met de vele vrienden en vriendinnen bij MINI en andere genodigden uit de automotive-wereld. Maar waarom had MINI een boot op de Schelde losgelaten met vertrek- en aankomstpunt het Antwerpse Havenhuis?

Het wegvallen van het Autosalon georganiseerd in de Heysel paleizen heeft ons genoodzaakt om een creatief concept uit te werken” stelt Gabriel Goffoy, vandaag General Manager van MINI Belux en in 2023 nog Directeur Autosalon bij de sector federatie FEBIAC.

MINI is dan ook geen klassiek merk maar een van de meest iconische merken, en daar kun je iets mee doen. Op de MINI BIG LOVE BOAT gaat het over community building, mensen samen brengen die hun passie met het merk delen. Er is van alles te beleven, een MINI-Escape Room waar men moet trachten uit te komen in 60 seconden, een ware MINI-golf, een MINI-AI photobooth en een MINI-grijpmachine, daarnaast ontdek je de nieuwe MINI Cooper Electric en de nieuwe MINI Countryman Electric in een unieke setting. In de bar, lounge en op de dansvloer kun je chillen.

BIG LOVE is een van de claims van MINI, en dat is ook wat ik heb gevoeld tijdens mijn ontmoeting met 2000 fans van het merk in Antwerpen deze laatste dagen. De auto en mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, ook al zijn bepaalde partijen nog steeds geneigd om de auto onterecht verdomhoekje te duwen. Ik ben dat gezeur beu want MINI staat voor emissievrije individuele mobiliteit en dat is helemaal ok.” aldus Goffoy.

MINI lanceert in 2024 een heel gamma aan nieuwe elektrische wagens met meer dan 400km range, een uniek design en het typische MINI-rijgedrag.  In 2024 zal 40% van de verkoop elektrisch zijn, in 2025 gaan we naar 50% om de 100% te bereiken in 2030, dit is de doelstelling van het merk. Natuurlijk blijft MINI ook al haar belangrijkste modellen met een thermische of mild hybride aandrijving aanbieden.

Inschrijven voor een bezoek aan de MINI BIG LOVE BOAT is gratis, je krijgt er een hapje en een drankje bij. Om alles te zien en te beleven op de boot heb je een 1 tot 2 uurtjes nodig. Inschrijven kan via www.mini.be  de MINI BIG LOVE BOAT boot ligt in het kanaal van Brussel ter hoogte van de Vilvoordsesteenweg 13, 1020 Brussel van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 januari en is geopend tot 22:00.

You May Also Like

'Wat Met?' Tomorrowland en jouw privacy?

Wat als ons moeder een koe was? Dan gaf ze melk! Wat als je ...

Mazda ICONIC SP concept doet beste voor de toekomst vermoeden

Wij zijn nu al fan! Op het Japanse Mobiliteitssalon onthulde Mazda naast de vernieuwde ...

Nieuw! BMW 2 Gran Coupé

Yes! Ondanks het feit we nog maar een viertal maanden onze X5 hebben ingeruild ...