Wie vergezelt ons vandaag (digitaal) tijdens een X-Mas Walk in New York?

Ho ho hooo Nog geen reisplannen in zicht? Dan hebben de rekels van Connections alvast een leuke activiteit voor jou! Trek je warme kleren aan en stap met ons mee door de straten van New York. Baan je een weg door de mensenmassa op Times Square en bewonder de prachtige kerstboom aan Rockefeller Plaza. Om 17 uur (onze tijd) verwacht Patrick van Rosendaal ons voor een unieke live wandeling die je onder geen beding mag missen.   Via onderstaande link sta je op het afgesproken tijdstip in één enkele muisklik virtueel in the Big Apple. Verleden jaar namen niet minder dan 1000 NY lovers deel aan onze wandeling. Kom dus zeker op tijd want het aantal plaatsen is beperkt.

Deze live-wandeling is gratis, wil je echter je gids na afloop van de wandeling bedanken dan kan je hem op een warme koffie trakteren of deze fonkelende BENY koffiemug aanschaffen zodat je voortaan elke ochtend in New York aan je dag begint.

Tot zaterdag, om 17u stipt! Aanmelden doe je HIER.

You May Also Like

Kamperen met een Skoda Enyaq? Dat doe je met een Enyaq FestEval

Laat Pukkelpop, WeCanDance of Kamping Kitsch maar komen  Roadtrippen met een elektrische auto? Het ...

Twee iconische clubs heropenen Ibiza met een nooit geziene dansmarathon

Van zaterdagmiddag 12u tot… Wie er gedurende de coronapandemie zwarte sneeuw heeft gezien? De ...

5x luxe alpine resorts

Op zoek naar een unieke ervaring tijdens je volgende ski trip? Wat dacht je ...