Upcoming Influencer Award

[rev_slider alias=”upcoming”]

UPCOMING INFLUENCER AWARD
2019

Hou deze toppertjes maar in de gaten. Deze influencers winnen razendsnel aan volgers, vergaren meer invloed en zijn ’the next best thing’. Met plezier geven we deze rekels een duwtje in de rug, moesten ze dit al nodig hebben. Pik er gerust jouw favoriete upcoming influencer uit.

GENOMINEERDEN 2019

Julie Boone

julesstagrm @ Instagram

Missverkiezingen, wijn en lekker eten. Het zijn maar drie woorden die je met Julie Boone in verband kunt brengen. Zij timmert gestaag aan haar weg, een wijntje in de hand!

Sacha Van Aert

sachaea @ Instagram

Deze personal shopper heeft stijl. Haar volgers zijn trouw, gaan door het dak en zweren bij haar stijl. Logisch dat ze in deze categorie staat te blinken.

Justine Declercq

justine.declercq @ Instagram

Dit nachtraafje zet al eens graag een stapje in de wereld en dat weten haar volgers duidelijk te waarderen.

Tom Verrept

tomverrept @ Instagram

Merken zijn wild van Tom en dat begrijpen we volkomen. Goedlachs en good looking, meer moet het soms niet zijn!

Yannick Merckx

hetisdemerckx @ Instagram

Yannick heeft humor. Zijn humoristische pages weet dagelijks heel wat volgers te boeien.

Aurela Skandaj

Aurela Skandaj @ Instagram

Deze vamp weet haar troeven uit te spelen. Op Instagram en YouTube is ze ondertussen uitgegroeid tot een echte celeb. Maar weet ze ook onze lezers te overtuigen?

[yop_poll id=3]

GESPONSORD DOOR

Luxury For Men is jouw online inspiratieplatform voor exclusieve producten en mannencadeaus voor levensgenieters die houden van slimme en betaalbare luxe. Van exclusieve dranken, armbanden, fashion items en verzorgingsproducten tot unieke work essentials en lifestyle gadgets. Het perfecte mannencadeau vind je op LuxuryForMen.com, ook voor jezelf!