Het beste uit Vanity Plates: Arrita Xharra

Iemand een gepersonaliseerde nummerplaat? 

In België rijden bijna 40.000 bestuurders met een unieke, gepersonaliseerde nummerplaat rond. Op autostrades, in parkings, op landweggetjes en kruispunten: ze springen meteen in het oog. Wie zijn de bijzondere mensen achter deze bijzondere nummerplaten? Wat drijft hen om hun nummerplaat te personaliseren? Creativiteit, ijdelheid of nog iets anders? Dit vind je allemaal terug in het VTM2-programma Vanity Plates.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ⚡️?? (@xharrra) op

Tijdens één van deze afleveringen botsten we op de “Ponycar” van Kristiaan, die een wel heel duur foutje maakte en de peperdure hoeven van zijn Mustang beschadigde. Was het de stress van een TV-ploeg? Of was het de knappe blondine die de Ponycar uitkoos om mee te shooten?

Maar wie was nu die knappe blondine? Wij gingen op onderzoek, vonden haar en schoten, as usual, een paar vraagjes op haar af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ⚡️?? (@xharrra) op

Mijn naam is…Arrita Xharra
Ben…24 jaar oud
Ik kom uit…Antwerpen
Je kan me kennen van…Vanity Plates
Het duurste item in mijn kleerkast is…mijn kleerkast zelf

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ⚡️?? (@xharrra) op

Mijn favoriete designermerk is…geen, ik ben geen designer-girl
Mijn favoriete reisbestemming is…Kosovo/Albanië
Bikini of lingerie? Lingerie!
Mooi dom of lelijk slim? Mooi dom!
Als ik de lotto win dan…help ik zoveel ik kan!
Wat niemand over mij weet is…dat ik mama ben

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ⚡️?? (@xharrra) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ?????? ⚡️?? (@xharrra) op

You May Also Like

In de spiegel kijken met zorgzame verpleegster Virginie

Het zijn barre tijden voor de zorgsector. De zorg staat tijdens deze coronaperiode dan ...

Love Island Lotte schittert in mooie lingerie

Niet voor niets een ambassadrice voor Hunkemöller Dat ze bij Hunkemöller wel weten wie ze ...

Vlaamse Pareltjes LXXIV (74): Kiara Pellegroms

Vlaanderen boven Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor ...